«Δικό μου λάθος η πτώση» λέει ο Βαλεντίνο Ρόσι

Gazzetta team
«Δικό μου λάθος η πτώση» λέει ο Βαλεντίνο Ρόσι
Η πτώση στο Γκραν Πρι της Εμίλια Ρομάνια στέρησε στον Βαλεντίνο Ρόσι το 200ό βάθρο της καριέρας του, σύμφωνα με τον ίδιο ωστόσο, το λάθος βαραίνει μόνο εκείνον.

Λίγα λεπτά κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι ο Βαλεντίνο Ρόσι κατά τη διάρκεια του Γκραν Πρι της Εμίλια Ρομάνια, στην πίστα του Μισάνο. Ο «Γιατρός» έπεσε και όποια ελπίδα είχε για την κατάκτηση ενός βάθρου, που θα συμπλήρωνε τις 200 παρουσίες του σε αυτό, εξαφανίστηκε. Τελικά κατάφερε να συνεχίσει αλλά αργότερα εγκατέλειψε οριστικά. Η πτώση σημειώθηκε στη στροφή 4.

«Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει πολλά στο πρωτάθλημα»

«Σίγουρα είναι κρίμα. Υπήρχε λίγο μια σύγχυση γιατί όλοι ήταν κοντά. Δυστυχώς έχασα το μπροστινό στην τέταρτη στροφή. Κρίμα, γιατί έχασα βαθμούς. Μετά το λάθος συνέχισα για να δω το ρυθμό μου, μιας και είχαμε αλλάξει ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα. Η πρόσφυση στο πίσω μέρος στην επιτάχυνση δεν είναι το δυνατό μας σημείο. Γι’ αυτό και αλλάξαμε κάποιες ρυθμίσεις. Στις δοκιμές ήταν καλά, ωστόσο στο ζέσταμα πριν τον αγώνα με προβλημάτισαν. Ειδικά με τα γλιστρήματα που είχα και τη φθορά.

Δυστυχώς ο αγώνας μου διήρκεσε λίγο και δεν ξέρω τη δυναμική μου. Την προηγούμενη εβδομάδα ένοιωθα πιο ανταγωνιστικός πάντως. Στα θετικά είναι ότι έχουμε άλλο ένα Γκραν Πρι την άλλη εβδομάδα, στην Βαρκελώνη, σε μια πίστα που μου αρέσει. Τα επίπεδα πρόσφυσης θα είναι διαφορετικά όμως. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Άλλωστε το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Χάσαμε βαθμούς, αλλά δεν αλλάζει πολλά αυτό μιας και πολλοί αναβάτες είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο και το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό. Πρέπει όμως να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Σήμερα προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε, αλλά με αυτά που αλλάξαμε τελικά δεν ένιωθα καλύτερα πάνω στην Μ1» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι μετά τον δεύτερο αγώνα στην πίστα του Μισάνο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!