1-2 για τη δορυφορική Yamaha στο FP2 του Μισάνο

Πέτρος Σηφαλάκης
1-2 για τη δορυφορική Yamaha στο FP2 του Μισάνο
Πολύ καλά φαίνεται να τα πηγαίνει η Petronas Yamaha στην πίστα του Μισάνο, αφού πήρε τις πρώτες δύο θέσεις στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά με πρώτο τον Κουαρταραρό και δεύτερο τον Μορμπιντέλι.

Πολύ καλύτερα από την εργοστασιακή Yamaha δείχνει να τα πηγαίνει η δορυφορική Petronas Yamaha, τουλάχιστον στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών. Ο Φάμπιο Κουαρταραρό έκανε τον καλύτερο χρόνο και ακριβώς πίσω του, στη δεύτερη θέση, βλέπουμε τον Μορμπιντέλι, αποδεικνύοντας τόσο το ταλέντο των οδηγών της, όσο και τη δουλειά των μηχανικών της ομάδας.

Πίσω τους βρίσκεται Ο Πολ Εσπαργκαρό που συνεχίζει το πολύ καλό σημερινό σερί του και ο Λεκουόνα στην τέταρτη θέση δίνει πολλές ελπίδες στη δορυφορική KTM. Στην πέμπτη θέση βρίσκουμε τον Βαλεντίνο Ρόσι, με χρόνο καλύτερο από του teammate του, Μάβερικ Βινιάλες, ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση. Πετρούτσι, Μπίντερ, Ολιβέιρα και Εσπαργκαρό συμπληρώνουν τη δεκάδα από τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Μισάνο. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!