ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο Βινιάλες ταχύτερος στο FP1 του Μισάνο

Ο Βινιάλες ταχύτερος στο FP1 του Μισάνο

Ο Βινιάλες ταχύτερος στο FP1 του Μισάνο

Πολύ καλή εικόνα έδειξε ο Μάβερικ Βινιάλες και ο Φάμπιο Κουαρταραρό στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του Μισάνο, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες Yamaha. 

Με το δεξί ξεκίνησε ο Μάβερικ Βινιάλες στο Μισάνο. Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha έκανε έναν πολύ καλό χρόνο, δοκίμασε αρκετά πράγματα κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών και κατάφερε να γίνει το σημείο αναφοράς στο κομμάτι της ταχύτητας. Ακριβώς πίσω του ήταν ο Φάμπιο Κουαρταραρό δίνοντας το 1-2 στη Yamaha, από εκεί και πέρα όμως, οι υπόλοιπες μοτοσικλέτες της ιαπωνικής μάρκας βρίσκονται αρκετά πιο πίσω. 

Τρίτος ήταν ο Αλέιξ Εσπαργκαρό, με τέταρτο τον Ζουάν Ζαρκό και πέμπτο τον Μπράντλεϊ Σμιθ. Πολύ καλή απόδοση για την Aprilia λοιπόν, αν σκεφτούμε ότι πήραν την τρίτη και την πέμπτη θέση. Από προβλήματα, είχαμε μόνο τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο ο οποίος έχασε περίπου μισή ώρα από όλη την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, από μια δυσλειτουργία στα ηλεκτρονικά της μοτοσικλέτας του. Τελικά, μπήκε στην πίστα αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από τον 14ο χρόνο. Μιρ, Μίλερ, Κράτσλοου, Πολ Εσπαργκαρό και Νακαγκάμι, συμπληρώνουν κατά σειρά τη δεκάδα. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα, παρακάτω.