Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Ζαρκό

Gazzetta team
Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Ζαρκό
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο αναβάτης της δορυφορικής ομάδας της Ducati με την πρώτη pole position του μετά το 2018, ενώ τόνισε ότι θα βελτιώνεται όσο καλύτερα θα μαθαίνει τη μοτοσικλέτα του.

Ούτε ο ίδιος ο Ζουάν Ζαρκό δεν μπορούσε να πιστέψει την pole position του στο Μπρνο, που ήρθε μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Ο Γάλλος δήλωσε αμέσως μετά τις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Τσεχίας τα εξής: «Είμαι απλά και μόνον ευτυχισμένος. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι κατέκτησα την pole position. Καταφέραμε να γινόμαστε από την Παρασκευή συνεχώς καλύτεροι με τα καινούρια ελαστικά. Αυτό ήταν θετικό, επειδή μπόρεσα έτσι να προκριθώ απευθείας από το FT3 στο Q2».

«Στις κατατακτήριες γλιστρούσα στην αρχή λίγο, όμως με το δεύτερο ελαστικό πήγαν τα πράγματα αισθητά καλύτερα. Οδηγούσα ακριβώς πίσω από ένα γκρουπ με τους Μορμπιντέλι, Βαλεντίνο Ρόσι, Πετρούτσι και Μπίντερ. Τότε κατάφερα αυτόν τον χρόνο στο γύρο. Σίγουρα δεν είναι ακόμη ο αγωνιστικός ρυθμός μας αρκετά δυνατός, ώστε να είμαστε υποψήφιοι για τη νίκη. Ελπίζω όμως ότι θα πετύχω αύριο μία καλή εκκίνηση και ότι θα μπορέσω να γνωρίσω ακόμη καλύτερα αυτή τη μοτοσικλέτα», συμπλήρωσε ο αναβάτης της δορυφορικής ομάδας της Ducati.

Αξιο αναφοράς είναι και το γεγονός, ότι από τη δεύτερη θέση εκκίνησης θα ξεκινήσει άλλος ένας Γάλλος, ο Φάμπιο Κουαρταραρό, επίσης με Ducati!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!