Ο Μορμπιντέλι πρώτος στην τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Μορμπιντέλι πρώτος στην τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών
Η Petronas Yamaha συνεχίζει να έχει πολύ καλή παρουσία στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Τσεχίας, ενώ τα προβλήματα για τη Honda συνεχίζουν.

Σε μεγάλη φόρμα δείχνουν να είναι στη δορυφορική ομάδα Petronas Yamaha. Ο Φράνκο Μορμπιντέλι ήταν ο ταχύτερος οδηγός στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, έχοντας έναν σταθερό ρυθμό σε όλη τη διαδικασία του FP3. Πίσω του ο Ζουάν Ζαρκό που επίσης δείχνει να τα πηγαίνει καλά στην πίστα του Μπρνο και τρίτος ο Φάμπιο Κουαρταραρό. Ο Πολ Εσπαργκαρό της KTM ήταν στην τέταρτη θέση και μετά, στην πέμπτη, βρίσκεται ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Αλέιξ Εσπαργκαρό, Μιρ, Κράτσλοου, Βινιάλες και Πετρούτσι είναι η κατάταξη έως τη δεκάδα. Να αναφέρουμε ότι στους πρώτους δέκα χρόνους, υπάρχει μόλις μία Honda, αυτή του Καλ Κράτσλοου. Η επόμενη ταχύτερη είναι του Νακαγκάμι στη 12η θέση, ενώ οι δύο εργοστασιακές, του Άλεξ Μάρκεθ και του Στέφαν Μπραντλ που αντικαθιστά τον Μαρκ Μάρκεθ, βρίσκονται στη 19η και 20η θέση. Δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα από αυτό το Γκραν Πρι στην Τσεχία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!