Ο Νακαγκάμι πιο γρήγορος στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Μπρνο

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Νακαγκάμι πιο γρήγορος στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Μπρνο
Το MotoGP ξεκίνησε τη δράση του από το πρωί και ο Τακάκι Νακαγκάμι μπήκε δυναμικά στην πίστα, γράφοντας τον καλύτερο χρόνο, μια ανάσα ταχύτερος από τον Μιρ.

Ο Τακάκι Νακαγκάμι κατάφερε να έχει τη μοναδική Honda με καλά αποτελέσματα στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά της Τσεχίας, αφού ήταν γρήγορος και αποτελεσματικός, πιάνοντας την πρώτη θέση. Ο αναβάτης της LCR κατάφερε να είναι ελάχιστα ταχύτερος από τον Μιρ της Suzuki που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μόλις 11 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός. Ο Πολ Εσπαργκαρό είναι στην τριάδα, ο Ζουάν Ζαρκό ακολουθεί τέταρτος και ο Μάβερικ Βινιάλες στην πέμπτη θέση είναι η ταχύτερη Yamaha του FP1.

Επίσης να πούμε ότι ο αναβάτης της Movistar Yamaha έπεσε κατά τη διάρκεια του FP1 αλλά στη συνέχεια, επέστρεψε στην πίστα, γράφοντας καλό χρόνο. Ντοβιτσιόζο, Πετρούτσι, Βαλεντίνο Ρόσι, Φράνκο Μορμπιντέλι και Καλ Κράτσλοου συμπληρώνουν τη δεκάδα. Ο Άλεξ Μάρκεθ της Repsol Honda τελείωσε την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών μένοντας αρκετά πίσω, στη 18η θέση, ενώ ο Στέφαν Μπραντλ που θα είναι ο δεύτερος αναβάτης της εργοστασιακής Honda, λόγω της απουσίας του Μαρκ Μάρκεθ, δεν έκαν ουσιαστική προσπάθεια για έναν καλό χρόνο, κοίταξε κυρίως να εξοικειωθεί με τη μοτοσικλέτα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!