Φαμπιο Κουαρταραρό: «Ήταν πιο δύσκολο από όσο φάνηκε...»

Γιώργος Βαρίνος
Φαμπιο Κουαρταραρό: «Ήταν πιο δύσκολο από όσο φάνηκε...»
Ο Φάμπιο Κουαρταραρό πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη μεγάλη κατηγορία και δείχνει ως αδιαφιλονίκητος υποψήφιος Πρωταθλητής για το 2020. Ο ίδιος λέει πως ήταν πιο δύσκολο από όσο το είδαμε εμείς...

Ο Φάμπιο έλαμπε από ευτυχία στον τερματισμό του αγώνα της Ανδαλουσίας. Το ίδιο έκαναν και όλοι στην ομάδα του αλλά και στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha με το ανέλπιστο 1-2-3. Ο Γάλλος σίγουρα είναι σπάνιο ταλέντο και δεν χάνει ευκαιρία να το αποδεικνύει. Με τον Μάρκεθ εκτός μάχης, ο Φάμπιο δεν χρειάζεται καν να ιδρώσει.

Ο Σάιμον Κράφαρ ρώτησε τον νικητή: «Πολλοί έκαναν λάθη σήμερα. Ήταν ένας πολύ δύσκολος ο αγώνας. Εσύ όμως δεν έκανες κανένα. Πώς τα κατάφερες;» Και ο Φάμπιο Κουρταραρό απάντησε: «Θεέ μου ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.. Πάντως ήταν πιο δύσκολο από όσο φάνηκε... Ήταν δύσκολο γιατί με τόση ζέστη θα ήταν περίεργο. Βάλαμε ένα καινούριο λάστιχο και κάναμε το πρωi τρεις γύρους για να δούμε αν το λάστιχο ήταν καλό. Ήταν ΟΚ και έτσι τρέξαμε με αυτό. Έτσι είμαι πολύ χαρούμενος καθώς κάναμε και μια ακόμα αλλαγή με την ομάδα και αλλάξαμε τη χαρτογράφηση του κινητήρα. Ξεκίνησα με έναν άνετο ρυθμό ώστε να μην ζεστάνω υπερβολικά το πίσω λάστιχο και είδα πως έκανα διαφορά έτσι 2 δευτερολέπτων. Αποφάσισα να τα κάνω 4'' και ήταν πολύ δύσκολο... Χα.χα... φοβερό συναίσθημα, τι μπορώ να πω, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστώ την ομάδα που έκανε εκπληκτική δουλειά. Σκέφτομαι την οικογένειά μου στο σπίτι. Θα έχουν ξεκινήσει να κλαίνε για να πανηγυρίσουν αυτή την νίκη. Ζω μεγάλες στιγμές...».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!