Βαλεντίνο Ρόσι: «Επιτέλους, ξεκινάει το MotoGP»!

Πέτρος Σηφαλάκης
Βαλεντίνο Ρόσι: «Επιτέλους, ξεκινάει το MotoGP»!
Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για την εκκίνηση του πρωταθλήματος είναι ο Βαλεντίνο Ρόσι, ύστερα από πολλούς μήνες απουσίας από τις πίστες.

Λίγες μέρες μας χωρίζουν μόνο από τον πρώτο αγώνα του MotoGP για το 2020, ο οποίος θα γίνει στην Χερέθ της Ισπανίας. Το πρωτάθλημα ξεκινάει με πολλούς μήνες καθυστέρηση λόγω του κορονοϊού, της πανδημίας που άλλαξε τους ρυθμούς σχεδόν σε όλο τον πλανήτη. Ο Βαλεντίνο Ρόσι αποδεικνύει με πολλούς τρόπους ότι διασκεδάζει αφάνταστα τους αγώνες και τη σκληρή προετοιμασία για το κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλετών, ειδικά αν σκεφτούμε ότι τρέχει ακόμη, στα 41 του χρόνια! Οι τελευταίες δηλώσεις που έκανε είναι γεμάτες ενθουσιασμό για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Δηλώνει... τρελαμένος που θα γυρίσει στις πίστες και ότι δεν βλέπει την ώρα να ανέβει πάνω στην M1 του!

«Πρέπει να ξεκινήσουμε με θετικό προαίσθημα»

«Επιτέλους, ξεκινάει το MotoGP! Θα μπορούμε ξανά να απολαύσουμε το μοναδικό θέαμα. Είμαι πραγματικά ανακουφισμένος. Μου έλειψε πάρα πολύ η M1 μου. Νομίζω ότι και ο θεατές θα είναι πολύ χαρούμενοι. Αύριο θα ξεκινήσουμε τα πρώτα δοκιμαστικά στη Χερέθ. Τα βήματα που κάναμε στις δοκιμές μας πριν την εκκίνηση της σεζόν ήταν θετικά, αλλά πλέον βρισκόμαστε αρκετούς μήνες μετά από τότε. Θα πρέπει να είμαστε οργανωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά αύριο και να ξεκινήσουμε το Γκραν Πρι Ισπανίας με καλό προαίσθημα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη νέα χρονιά με την ομάδα μου. Θα κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε» είπε ο VR46.

Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Yamaha στο MotoGP, είπε: «Είναι μια πολύ ειδική και συναρπαστική στιγμή. Πολλοί άνθρωποι δούλεψαν για να την κάνουν πραγματικότητα, τόσο μέσα από την ομάδα μας, όσο και από άλλα πόστα. Είμαστε υπόχρεοι προς εκείνους. Θα έχουμε πολλές αλλαγές λόγω των μέτρων προστασίας για τον Covid-19. Σίγουρα θα απαιτεί λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε, αλλά οι αλλαγές μπορούν να είναι και καλές. Κατά την καραντίνα είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε πως θα επικοινωνούμε στα γκαράζ. Οι τροποποιήσεις που κάναμε θα μπορούσαν να είναι βελτιώσεις που θα πρέπει να διατηρήσουμε ακόμη και όταν τα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό θα είναι λιγότερο αυστηρά. Αύριο θα δοκιμάσουμε και θα μάθουμε περισσότερα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!