Ο Λορένθο διαπραγματεύεται με τη Ducati!

Ο Λορένθο διαπραγματεύεται με τη Ducati!
Για μια μεγάλη... επιστροφή ετοιμάζεται ο Χόρχε Λορένθο, ο οποίος αποκαλύπτει επίσημα ότι συζητάει με τη Ducati για το ενδεχόμενο επιστροφής του στους αγώνες.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να ψυχολογήσει τον Χόρχε Λορένθο το τελευταίο διάστημα. Από τη μια λέει ότι η θέση του δοκιμαστή αναβάτη της Yamaha που έχει τώρα είναι ιδανική, αφού έχει επαφή με αγωνιστική μοτοσικλέτα και τρέχει όποτε θέλει, αλλά χωρίς να έχει την πίεση και τα άγχη ενός κανονικού αγωνιζόμενου και από την άλλη μιλάει με τη Ducati για να γυρίσει στο MotoGP ως κανονικός αναβάτης. Ο Ισπανός διαπραγματεύεται με την ιταλική ομάδα και θα είναι μια από της λύσεις, σε περίπτωση που τελικά δεν «τα βρουν» με τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Όταν ο Λορένθο μίλησε με τη Yamaha για το ενδεχόμενο να τον κάνει κανονικό αναβάτη, από δοκιμαστή, η ομάδα αμέσως του ξεκαθάρισε ότι ούτε στην εργοστασιακή, ούτε στις δορυφορικές υπάρχει θέση και αν το θέλει αυτό, θα πρέπει να στραφεί σε άλλον κατασκευαστή. Η Ducati από τη δική της πλευρά τονίζει ότι ο Ντοβιτσιόζο είναι η βασική της επιλογή, όμως συζητάει και με άλλους αναβάτες γιατί έχουν μια διαφωνία οικονομικής φύσεως για την ανανέωση του συμβολαίου τους. Πίσω στο 2017 ο Χόρχε Λορένθο είχε δοκιμάσει ξανά με τη Ducati. Μετά την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος με τη Yamaha (συνολικά πήρε 3 στην καριέρα του, όλα με τη Yamaha) υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ιταλούς, όπου για ένα χρόνο... σερνόταν.

Το συμβόλαιό του όμως, ήταν διετές. Στην αρχή του δεύτερου έτους τα πράγματα ήταν ίδια με το πρώτο, προς το τέλος ωστόσο, ο Λορένθο άρχισε να παίρνει «τα πάνω του» και πήρε κάποιες νίκες σε αγώνες, έκανε καλές εμφανίσεις και έδειχνε ότι τελικά, δεν ξέχασε να οδηγεί. Μετά έφυγε και από εκεί, πήγε στη Honda και κάτι η μοτοσικλέτα, κάτι οι τραυματισμοί του, δεν του επέτρεψαν να αναδειχτεί. Μάλιστα, όχι μόνο δεν αναδείχθηκε αλλά δεν έμπαινε ούτε στη δεκάδα, την ώρα που ο Μαρκ Μάρκεθ, ο teammate του έκανε... όργια. Τελικά, αποφάσισε να παραιτηθεί από το MotoGP και να πάει στη Yamaha ξανά ως δοκιμαστής, μέχρι και τώρα που δείχνει ότι θέλει να ανοίξει ξανά τον κύκλο...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!