Στο χειρουργείο ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο 

Πέτρος Σηφαλάκης
Στο χειρουργείο ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο 
Ο αναβάτης της Ducati στο MotoGP χτύπησε ύστερα από πτώση με μοτοσικλέτα motocross, μπήκε στο χειρουργείο αλλά ευτυχώς, προβλέπεται ότι θα προλάβει την εκκίνηση της σεζόν.

Με το... αριστερό μπαίνει η νέα σεζόν του MotoGP για τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο καθώς ο αναβάτης της Ducati έπεσε και χτύπησε με μια motocross μοτοσικλέτα. Ο Ιταλός έσπασε την αριστερή του κλείδα και αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους γιατρούς το πρόβλημα δεν ήταν τόσο μεγάλο και είναι αισιόδοξοι για την πορεία του.

Λένε, ότι θα καταφέρει να τρέξει στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, αν όλα πάνε καλά με τη θεραπεία που θα λάβει μετά το χειρουργείο. Ο Ντόβι έτρεξε σε αγώνα motocross στο πλαίσιο της προπόνησής του καθώς ήθελε να μπει ξανά στο πνεύμα του ανταγωνισμού. Πολλοί αναβάτες του MotoGP διαλέγουν τη συγκεκριμένη κατηγορία για την προπόνησή τους αφού δίνει πολλούς πόντους σε τομείς όπως ο έλεγχος της μοτοσικλέτας και της ολίσθησης σε δύσκολα σημεία. Η Ducati δήλωσε ότι συμφώνησε, όταν ο αναβάτης της ζήτησε να τρέξει σε τέτοιο αγώνα.

«Είμαστε ανακουφισμένοι που θα τρέξει στην εκκίνηση της σεζόν»

«Παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε πως μια τέτοια δραστηριότητα επιφυλάσσει πολλούς κινδύνους, αφήσαμε τον Αντρέα να συμμετέχει. Μας εξήγησε ότι χρειάζεται να ανακαλύψει ξανά τις αισθήσεις του, που μόνο ένας πραγματικός αγώνας θα του το επιτρέψει, με πραγματικό ανταγωνισμό. Από την άλλη το motocross είναι ένα άθλημα που πολλοί αναβάτες του MotoGP επιλέγουν για να προπονηθούν. Τελικά, θα πρέπει να είμαστε ανακουφισμένοι που ο τραυματισμός του δεν είχε σοβαρές επιπτώσεις και ο Αντρέα θα μπορέσει να λάβει κανονικά μέρος στην εκκίνηση της σεζόν του 2020 στη Χερέθ» είπε η Ducati.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!