Oι Μαρκ και Άλεξ Μάρκεθ επιστρέφουν στην πίστα (vid) 

Oι Μαρκ και Άλεξ Μάρκεθ επιστρέφουν στην πίστα (vid) 
Για πρώτη φορά μετά την καραντίνα, το δίδυμο αναβατών της Honda αναλαμβάνει δράση και μας δείχνουν ένα μικρό δείγμα από τις δυνατότητές τους.

Η καραντίνα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού άλλαξε την καθημερινότητα όλων μας. Ο Μαρκ Μάρκεθ και ο Άλεξ Μάρκεθ, δύο αδέρφια από την Ισπανία που παράλληλα, είναι και το δίδυμο αναβατών της Honda στο MotoGP, δεν αποτέλεσαν εξαίρεση.

Οι δυο τους αν και έχουν συνηθίσει να προπονούνται μέρα-νύχτα με μοτοσικλέτες, κατά τη διάρκεια της καραντίνας απείχαν εντελώς. Από τις αρχές Μαΐου μπορούσαν να κάνουν ποδήλατο και λίγες μέρες πριν, πήραν στα χέρια τους μοτοσικλέτες για να τρέξουν στην πίστα και να συνηθίζουν σιγά σιγά, ώστε να ετοιμαστούν για το MotoGP. Το τελευταίο, υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο.

«Οι μύες μου και το μυαλό μου τα θυμήθηκαν όλα»

«Μετά από μερικούς μήνες, ήταν πραγματικά περίεργο που ήμουν πάλι πάνω σε μια μοτοσικλέτα. Ήμουν λίγο αγχωμένος, επειδή ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι στο ίδιο επίπεδο. Σύντομα όμως ένιωθα καλύτερα, οι μύες μου και το μυαλό μου ξεκίνησαν να τα θυμούνται όλα. Ήταν πολύ ωραίο που κατάφερα να είμαι πάλι πάνω σε μια μοτοσικλέτα, αυτό είναι μια αίσθηση που πουθενά αλλού δεν βρίσκεις. Βήμα βήμα ερχόμαστε πιο κοντά στη φυσιολογική μας ζωή και αυτό είναι το σημαντικότερο» είπε ο Μαρκ Μάρκεθ μετά την πρώτη του επαφή με μοτοσικλέτα, ύστερα από τόσους μήνες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!