Βαλεντίνο Ρόσι: «Δεν πάω στην Petronas απλά για να πω αντίο» 

Βαλεντίνο Ρόσι: «Δεν πάω στην Petronas απλά για να πω αντίο» 
Αν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Petronas Yamaha, ο Βαλεντίνο Ρόσι λέει ότι θα είναι μια συνειδητή επιλογή και θα δώσει το 100% του, δεν θα γίνει απλά για να αποχωρήσει από το σπορ.

Ο κορονοϊός έφερε μεγάλη αλλαγή στα πλάνα του Βαλεντίνο Ρόσι, σε ο,τι αφορά το μέλλον του. Ο Ιταλός είχε πει ότι μετά τους πρώτους αγώνες, θα έχει μια εικόνα για το πόσο ανταγωνιστικός είναι και θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει στο MotoGP ή όχι. Ωστόσο έχουμε φτάσει στα τέλη Μαΐου και ακόμη, το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει. Για την ακρίβεια υπολογίζεται ότι θα αρχίσει τον Ιούλιο. Με αυτές τις εξελίξεις, ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν έχει το χρόνο που υπολόγιζε ώστε να δώσει την απάντησή του. Πρέπει να πει αν θα συνεχίσει ή όχι χωρίς να έχει αγωνιστεί.

«Η Petronas είναι μια κορυφαία ομάδα»

«Το πλάνο μου είναι πολύ ξεκάθαρο. Αλλάζω μερικά πράγματα στην ομάδα, περιμένω μέχρι το καλοκαίρι για να καταλάβω ακριβώς και να δω αν είμαι πιο ανταγωνιστικός από πέρυσι. Για εμένα αυτό είναι σημαντικό. Θέλω να συνεχίσω, αλλά μόνο αν είμαι ανταγωνιστικός. Δυστυχώς με τον κορονοϊό θα πρέπει να αποφασίσω χωρίς να έχω αγωνιστεί. Θα είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να σκεφτώ περισσότερα, θα καταλάβω αν μέσα μου έχω την απαιτούμενη δύναμη, αν έχω αρκετά κίνητρα. Έχω μια πολύ καλή ευκαιρία με την Petronas. Νομίζω ότι είναι μια κορυφαία ομάδα, όπως έχουν ήδη αποδείξει με τον Κουαρταραρό, τον Μορμπιντέλι. Είναι μια νέα ομάδα με νέα παιδιά μέσα της. Θεωρώ είναι πολύ καλή επιλογή. Πρέπει απλά να αποφασίσω τώρα αν έχω το απαιτούμενο κίνητρο» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Στη συνέχεια, σχολίασε τα λόγια του Ράζλαν Ρεζάλι, από την Petronas Yamaha, ο οποίος είπε: «Δεν θέλουμε τον Βαλεντίνο απλά για να τελειώσει την καριέρα του μαζί μας. Δεν θέλουμε να είμαστε απλώς το φινάλε του, θέλουμε να τα πάει καλά, να αποδίδει, να είναι ανταγωνιστικός και να μάχεται για μια θέση στο βάθρο». Ο Βαλεντίνο Ρόσι, του απάντησε: «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα λόγια του, επειδή για εμένα, ισχύουν ακριβώς τα ίδια. Δεν θέλω να πάω στην Petronas απλώς για να κάνω εκεί μια τελευταία σεζόν η να πω αντίο. Αν αγωνιστώ, θα δώσω το 100% μου και θα αγωνιστώ μόνο αν μέσα μου καταλάβω ότι θα μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός και έτοιμος να παλέψω για το βάθρο. Αυτό είναι σίγουρο και συμφωνώ απόλυτα με τον Ράζλαν».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!