Ο πατέρας του Βαλεντίνο Ρόσι λέει πως έχει 4 χρόνια ακόμη

Ο πατέρας του Βαλεντίνο Ρόσι λέει πως έχει 4 χρόνια ακόμη
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο πατέρας του Βαλεντίνο, Γκρετσιάνο Ρόσι, λέει ότι μπορεί να παραμείνει ανταγωνιστικός για δύο, τρία, ακόμη και τέσσερα χρόνια.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ακόμη δεν μας έχει ξεκαθαρίσει εντελώς αν θα συνεχίσει στο MotoGP ή αν μετά τη φετινή χρονιά, θα σταματήσει. Ο Ιταλός έχει πει ότι θα χρειαστεί μερικούς αγώνες για να δει πόσο ανταγωνιστικός θα είναι και ύστερα, να κρίνει αν αξίζει να συνεχίσει, ωστόσο ο πατέρας του έχει σχηματίσει ήδη την άποψή του.

«Στις σωστές συνθήκες ο Βαλεντίνο μπορεί να κερδίσει»

«Κατά την άποψή μου μπορεί να τρέξει για δύο, τρία ή και τέσσερα χρόνια ακόμα. Δεν θέλει να σταματήσει να τρέχει σήμερα, ούτε καν σε ένα χρόνο. Για αυτό είμαι σίγουρος. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Βαλεντίνο είναι ακόμη ένας ανταγωνιστικός αναβάτης και με τις σωστές συνθήκες μπορεί να κερδίσει αγώνες. Σε δύσκολες καταστάσεις, όπως φέτος με τους λιγότερους αγώνες, χρειάζεται εμπειρία και αυτή ίσως να είναι μια ευκαιρία για τον Βαλεντίνο» είπε ο Γκρετσιάνο Ρόσι, πατέρας του Βαλεντίνο Ρόσι.

Πάντως αν ο Βαλεντίνο Ρόσι θελήσει να συνεχίσει να αγωνίζεται για τόσα χρόνια, η ηλικία του θα φτάσει κοντά στα 46 του χρόνια, δηλαδή τον αριθμό που έχει πάνω στη μοτοσικλέτα του. Σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον να τον βλέπαμε να προσπαθεί ωστόσο ακόμη και για έναν θρύλο του MotoGP όπως ο Βαλεντίνο Ρόσι, θα του είναι πολύ δύσκολο να τρέχει απέναντι σε πολύ πιο νέους και γεμάτους ενέργεια αναβάτες. Όλα δείχνουν πάντως, ότι ο Ρόσι θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στη δορυφορική ομάδα της Yamaha.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!