Κορονοϊός: Πατέρας τεχνικού διευθυντή στο MotoGP πέθανε επειδή του αρνήθηκαν αναπνευστήρα! (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Πατέρας τεχνικού διευθυντή στο MotoGP πέθανε επειδή του αρνήθηκαν αναπνευστήρα! (vid)
Τραγική απώλεια για τον τεχνικό διευθυντή της Honda, Όσκαρ Άρο, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχασε τον πατέρα του επειδή αρνήθηκαν να του δώσουν αναπνευστήρα.

Ο κορονοϊός σαρώνει και στην Ισπανία, όπου το σύστημα υγείας αδυνατεί να αντέξει τα κρούσματα και τους σοβαρά ασθενείς, όπως ήταν και ο πατέρας του τεχνικού διευθυντή της LCR Honda (MotoGP), Όσκαρ Άρο.

Συγκλονιστικό το βίντεο με τον χαροκαμένο άνθρωπο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο οποίος εξηγεί πως έχασε τον πατέρα του, εξαιτίας του ιού Covid-19: «Κανείς δεν πρέπει να πεθαίνει μόνος του. Ο πατέρας μου ξεκίνησε να δουλεύει σε ηλικία 14 ετών και το έκανε μέχρι τα 65 του. Ποτέ του δεν ζήτησε τίποτα. Την Τετάρτη (19/3) χρειάστηκε αναπνευστήρα για να αποφύγει τον θάνατο. Και του τον αρνήθηκαν. Ο γιατρός του, φοβερός άνθρωπος και επαγγελματίας, με πήρε τηλέφωνο και με δάκρυα ζήτησε την άδειά μου να τον αφήσει να πεθάνει. Αυτή είναι η Ισπανία που έχουμε. Εκείνη η γενιά ήταν που έχτισε αυτή τη χώρα. Που δούλευε 14 ώρες τη μέρα, που βγήκε από τη μεταπολεμική περίοδο. Και τους αφήνουμε να πεθαίνουν. Η μητέρα μου είναι ακόμα κλειδωμένη στο σπίτι, δίχως να μπορώ να την αγκαλιάσω, να τη φιλήσω. Προσβλήθηκε κι εκείνη από τον ιό και δεν θέλει να επιστρέψει στο νοσοκομείο, γιατί φοβάται πως θα την αφήσουν κι αυτή να πεθάνει». Απλά, συνταρακτικό...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!