Λορένθο: «Θα γυρνούσα στο MotoGP μόνο με τη Yamaha»

Πέτρος Σηφαλάκης
Λορένθο: «Θα γυρνούσα στο MotoGP μόνο με τη Yamaha»
Ο Χόρχε Λορένθο σήμερα εκτελεί χρέη δοκιμαστή οδηγού στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνύπαρξης με τον Βαλεντίνο Ρόσι στη δορυφορική Petronas Yamaha.

Μπορεί ο κορονοϊός να έχει καθυστερήσει το πρόγραμμα του MotoGP, όπως και των περισσότερων motorsports, όμως περιμένουμε με ανυπομονησία την εκκίνηση ενός συναρπαστικού πρωταθλήματος! Από πέρυσι, ο Χόρχε Λορένθο έφυγε από τη Honda και την ενεργό δράση του MotoGP γενικότερα. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο δυναμικό της Yamaha και έχει τη θέση του αναβάτη εξέλιξης της μοτοσικλέτας.

Ωστόσο, προβλέπεται ότι στον αγώνα της Καταλονίας, θα τρέξει ο Ισπανός και για το συγκεκριμένο θέμα, ειπε: «διαλέξαμε μια πίστα που είμαι δυνατός και επίσης, είναι μια πολύ καλή πίστα για την εξέλιξη της μοτοσικλέτας. Δεν ξέρω τι θέση θα έχω στον αγώνα, θα ήταν αισιόδοξο αν έλεγα ότι στοχεύω στην πεντάδα, όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο στο MotoGP, ακόμη κι αν ο ρόλος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα».

Στη συνέχεια, μετά από ερωτήσεις, είπε ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει στο MotoGP όμως... ποτέ δεν ξέρεις! «Πήρα μια απόφαση τον Νοέμβριο και είναι κατά 98% τελική. Τα πάντα μπορούν να συμβούν όμως» ήταν το σχόλιό του, ενώ για τις φήμες που τον ήθελαν στη δορυφορική ομάδα της Yamaha, παρέα με τον Βαλεντίνο Ρόσι, είπε: «Η απόφασή μου είναι οριστική. Αν υπήρχε όμως η παραμικρή πιθανότητα να επιστρέψω στο MotoGP, τότε θα το έκανα μόνο για λογαριασμό της Yamaha».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!