Βινιάλες: «Είμαι καλά, έχω δύο εβδομάδες για ανάρρωση»

Πέτρος Σηφαλάκης
Βινιάλες: «Είμαι καλά, έχω δύο εβδομάδες για ανάρρωση»
Ο αναβάτης της Yamaha μετά την πτώση που είχε, μας ενημερώνει για την υγεία του και μας λέει ότι σύντομα, θα είναι έτοιμος και θα ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του.

Ο Μάβερικ Βινιάλες έπεσε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης motocross. Ο Ισπανός, ευτυχώς γκλίτωσε πολύ «φθηνά» και δεν έπαθε τίποτα το σημαντικό από την πτώση, ενώ μετά πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το ίδιο βράδυ έμεινε μέσα, προληπτικά και μετά πήρε εξιτήριο. Ο ίδιος, πλέον μας λέει ότι είναι μια χαρά και ότι μέσα σε δύο εβδομάδες, θα έχει ξεπεράσει και εντελώς την πτώση. Ευτυχώς, δεν έσπασε τίποτα, ούτε δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στα οστά.

«Γεια σας παιδιά, είμαι πίσω στο σπίτι μου, ευτυχώς είμαι μια χαρά και τώρα έχω μπροστά μου δύο εβδομάδες να αναρρώσω, οπότε θα σας ενημερώνω. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα που μου στέλνετε και την υποστήριξη που μου δίνετε» ήταν τα λόγια του Μάβερικ Βινιάλες. Πάντως, η εκκίνηση του MotoGP δεν θα γίνει άμεσα οπότε ο Βινιάλες δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα με τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Έχει μπροστά του τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο, ώστε να επανέλθει πλήρως!

Οι αγώνες του Κατάρ, της Ταϊλάνδης, των ΗΠΑ και της Αργεντινής αναβλήθηκαν και έτσι το πρόγραμμα άλλαξε εντελώς για το MotoGP. Ο λόγος φυσικά, που δεν πραγματοποιούνται οι διοργανώσεις, είναι ο κορονοϊός, που αποτελεί και το βασικό θέμα επικαιρότητας στον πλανήτη αυτή τη στιγμή! Όπως και να έχει, το πρωτάθλημα στη συνέχεια θα γίνει κανονικά, ακόμη κι αν χρειαστεί να μην έχουν διαλείμματα ή φτάσουν έως και τα... Χριστούγεννα! Ίδια τακτική, με αναβολή αγώνων, ακολούθησε τελικά και η Formula 1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!