Ο Μάρκεθ γιόρτασε τα γενέθλιά του με μοτοσικλέτα motocross (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Μάρκεθ γιόρτασε τα γενέθλιά του με μοτοσικλέτα motocross (pics)
Τα 27 έκλεισε ο Μαρκ Μάρκεθ στις 17 Φεβρουαρίου και ο Ισπανός αναβάτης της Honda στο MotoGP, τα πέρασε σε μια χωμάτινη πίστα, μαζί με μια motocross μοτοσικλέτα.

Ο Μαρκ Μάρκεθ λέει ότι «δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερο δώρο» από αυτό που πήρε στις 17 Φεβρουαρίου, όπου έκλεισε τα 27 του χρόνια. Ο Ισπανός πρωταθλητής του MotoGP και αναβάτης της Honda πήγε σε μια χωμάτινη πίστα και πέρασε πολλές ώρες με motocross μοτοσικλέτες, οι οποίες φυσικά ήταν Honda! Έδειξε να απολαμβάνει πάρα πολύ τη διασκεδαστική εκτός δρόμου οδήγηση, αν και ήταν υπερβολικά προσεκτικός, όπως είπε ο ίδιος, λόγω του ότι βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης από την εγχείρηση που έκανε στον ώμο του.

Παράλληλα, έγραψε στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας στα γενέθλιά μου. Έκλεισα τα 27, δεν θα μπορούσα να είχα καλύτερο δώρο από μια ημέρα με motocross μοτοσικλέτες ύστερα από τρεις μήνες». Ο Μάρκεθ ήδη έχει ξεκινήσει τα δοκιμαστικά με τη νέα του μοτοσικλέτα στο MotoGP. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, καθώς η εγχείρηση στον ώμο του δεν πέρασε όσο γρήγορα θεωρούσε και κάνει συγκεκριμένες ασκήσεις καθημερινά, ώστε η φυσική του κατάσταση να επανέλθει.

Δήλωσε ότι τον έχει επηρεάσει πάρα πολύ όλο αυτό αλλά προσπαθεί όσο μπορεί για να είναι έτοιμος στην εκκίνηση της σεζόν. Ο Ισπανός δεν έχει όσο χρόνο θα ήθελε στη διάθεσή του. Η νέα σεζόν του MotoGP ξεκινά στις 8 Μαρτίου στο Κατάρ και μέχρι τότε, θα πρέπει να είναι πανέτοιμος, αν θέλει να αποδώσει τα μέγιστα από τον πρώτο αγώνα. Η προηγούμενη εγχείρηση που είχε κάνει στον άλλο ώμο του, πέρυσι, είχε περάσει πολύ πιο γρήγορα. Όταν τραυματίστηκε ξανά, οι εκτιμήσεις των γιατρών ήταν ότι θα χρειαστεί περίπου τον ίδιο χρόνο για να αποκατασταθεί, όμως τελικά, δεν έγινε έτσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!