Ο Λορένθο είχε πρόταση από τη Yamaha

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Λορένθο είχε πρόταση από τη Yamaha
Ο Χόρχε Λορένθο αποφάσισε να παραιτηθεί από το ρόλο του ως αναβάτης στο MotoGP, όμως άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στον κόσμο του σπορ με άλλο τρόπο.

Στο τέλος της σεζόν του 2019, ο Χόρχε Λορένθο ανακοίνωσε ότι η καριέρα του στο MotoGP ως επαγγελματίας οδηγός αγώνων, τελείωσε. Έφυγε από την εργοστασιακή ομάδα της Honda όπου και αγωνιζόταν, αφού τα αποτελέσματα που έπαιρνε δεν ήταν καθόλου κοντά στις επιδόσεις που γνωρίζαμε από τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και δεν κατάφερε να τερματίσει ούτε στη δεκάδα. Πλέον μαθαίνουμε ότι ο Λορένθο είναι ανοικτός σε προτάσεις για θέσεις γύρω από το MotoGP και η Yamaha του πρότεινε να γίνει οδηγός εξέλιξης της μοτοσικλέτας της.

Μην ξεχνάμε, ότι ο Λορένθο ήταν για εννέα χρόνια στη Yamaha όσο έτρεχε στο MotoGP και τους τρεις τίτλους του το 2010, το 2012 και το 2015, τους πήρε με μια M1. Οπότε, η ομάδα θέλει να τον έχει ξανά κοντά της! «Φυσικά και θα γυρίσω, αλλά δεν ξέρω με ποιο τρόπο. Θα μπορώ να μιλήσω για αυτό σύντομα. Έχω ταξιδέψει τόσο πολύ, στα ίδια μέρη, στις ίδιες πίστες, στα ίδια ξενοδοχεία, κάνοντας το ίδιο πράγμα. Πίεση και τραυματισμοί, υπήρχαν. Θέλω να δω τον εαυτό μου ένα χαρούμενο άτομο που θα κάνει αυτό που του αρέσει και θα είναι επιτυχημένος» είπε ο Λορένθο. Ακόμη όμως δεν ξέρουμε αν τελικά θα απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση που του έκανε η Yamaha.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!