Θα επιστρέψει «κάπως» στο MotoGP, λέει ο Λορένθο 

Πέτρος Σηφαλάκης
Θα επιστρέψει «κάπως» στο MotoGP, λέει ο Λορένθο 
Το να είσαι οδηγός, δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να βρίσκεσαι κοντά στο MotoGP και ο Χόρχε Λορένθο μας διαβεβαιώνει ότι θέλει να βρίσκεται πλάι στο κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλετών, με άλλη ιδιότητα.

Ο Χόρχε Λορένθο «τελείωσε» ως αναβάτης, όπως ο ίδιος αποφάσισε, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να χαθεί από τον κόσμο του MotoGP. Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, μας λέει ότι μπορεί να επιστρέψει, όχι ως οδηγός αλλά έχοντας έναν άλλο ρόλο.

«Σίγουρα θα επιστρέψω. Είναι κάτι που σύντομα θα μπορώ να ανακοινώσω. Αν έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς δίπλα στον κόσμο του MotoGP, χωρίς την πίεση και τις δυσκολίες, τότε σίγουρα το κάνεις» είπε ο Ισπανός.

Δεν γνωρίζουμε, αν θα είναι οδηγός εξέλιξης, αν θα έχει διοικητική θέση σε κάποια ομάδα ή αν θα έχει μια θέση παρουσίασης, όμως σίγουρα η παραμονή του Χόρχε Λορένθο στα «δρώμενα» του MotoGP είναι κάτι πολύ ευχάριστο για τους φίλους των αγώνων αλλά και τους οπαδούς του ίδιου. Πιθανότατα, να έχει ένα ρόλο μέσα στο HRC (η αγωνιστική ομάδα της Honda) για να «βρούνε» και την πρόωρη αποχώρηση του Λορένθο από την ομάδα, καθώς το συμβόλαιό του είχε ακόμη ισχύ όταν αποφάσισε να παραιτηθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!