Άλεξ Μάρκεθ: «Ο Μαρκ μου είπε ότι δεν θα μου μάθει πολλά» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Άλεξ Μάρκεθ: «Ο Μαρκ μου είπε ότι δεν θα μου μάθει πολλά» 
Τα δύο αδέρφια που θα τρέχουν μαζί στην ομάδα της Honda για το 2020 έχουν μεταξύ τους πολλές συζητήσεις, ωστόσο ο Μαρκ θα αφήσει τον Άλεξ να βρει τον δικό του δρόμο.

Η πρώτη χρονιά του Άλεξ Μάρκεθ στο MotoGP θα είναι στην ομάδα της Honda, πλάι στον αδερφό του, Μαρκ Μάρκεθ. Ο Μαρκ έχει δηλώσει ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο για την «προαγωγή» του αδερφού του, με αφορμή την παραίτηση του Χόρχε Λορένθο, ενώ ο Άλεξ μας λέει ότι δεν θα πάρει «ιδιαίτερα μαθήματα» από τον Μαρκ.

«Είναι πολύ ξεχωριστό το να είσαι στην πίστα με όλους τους αναβάτες. Προσπαθείς να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτούς. Ήμουν τυχερός που έτρεξα με τον Μαρκ για δύο γύρους. Είναι πολύ ξεχωριστό αλλά και περίεργο. Με τον καιρό πάντως, όλα θα γίνουν φυσιολογικά. Έχουμε συζητήσεις, όπως όλα τα αδέρφια, ερωτήσεις και απορίες που έχω εγώ για το MotoGP τα συζητάμε. Ωστόσο, μου είπε ήδη ότι δεν θα με μάθει πολλά πράγματα. Είδε ότι είμαι γρήγορος σε κάποιες στροφές. Είναι άλλο πράγμα όταν σου λένε κάτι και άλλο πράγμα όταν το κάνεις. Στο τέλος, το να έχεις μάθει πολλά είναι χειρότερο. Ο καθένας, πρέπει να το κάνει με τον δικό του τρόπο» είπε ο Άλεξ Μάρκεθ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!