Σημαντικές βελτιώσεις στη Ducati βλέπει ο Ντοβιτσιόζο 

Gazzetta team
Σημαντικές βελτιώσεις στη Ducati βλέπει ο Ντοβιτσιόζο 
Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati λέει ότι το νέο πλαίσιο που δοκιμάζουν στη Χερέθ αποδίδει καλύτερα από το προηγούμενο και δίνει βάσεις για να δημιουργηθεί μια πολύ καλή μοτοσικλέτα.

Τα παράπονα που έκαναν οι αναβάτες της Ducati για τη μοτοσικλέτα που οδηγούσαν στο MotoGP την περασμένη σεζόν, εισακούστηκαν και τελικά η ομάδα εξελίσσει ένα νέο πλαίσιο για να αξιοποιήσει στα μέγιστα τον πανίσχυρο κινητήρα της. Το σημαντικό πλεονέκτημα της Ducati, που είναι η τελική ταχύτητα, θέλουν να διατηρηθεί, βελτιώνοντας παράλληλα όλους τους υπόλοιπους τομείς. Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, είπε για τη νέα μοτοσικλέτα:

«Κάναμε κάποιες δοκιμές, δεν μπορέσαμε ακόμη να δοκιμάσουμε όλα όσα θα θέλαμε, ωστόσο συγκρίνουμε το πλαίσιο. Σύντομα θα γίνουν κι άλλες βελτιώσεις, ακόμη δεν έχουμε φτάσει φυσικά στο επίπεδο που στοχεύουμε όμως αυτό είναι φυσιολογικό. Έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά και δεν υπάρχουν αρνητικά και αδυναμίες σε σχέση με πριν, μια πολύ καλή εξέλιξη, δηλαδή. Θέλουμε να δώσουμε βάση στις επιδόσεις μας μέσα στην καρδιά της στροφής. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ένα μεγάλο βήμα όταν αλλάζεις πλαίσιο. Χρειαζόμαστε φυσικά κι άλλα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!