Βαλεντίνο Ρόσι: «Ο κινητήρας μας απέχει από τον ανταγωνισμό» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Βαλεντίνο Ρόσι: «Ο κινητήρας μας απέχει από τον ανταγωνισμό» 
Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος για τους μηχανικούς της Yamaha, ώστε να καταφέρουν να πιάσουν τους αντιπάλους τους, σύμφωνα με τον αναβάτη της ομάδας.

Η μοτοσικλέτα της Yamaha μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον ως πολύ ολοκληρωμένη, ωστόσο η αδυναμία της στο κομμάτι της τελικής ταχύτητας προβληματίζει αρκετά τον Βαλεντίνο Ρόσι. Ο Ιταλός, λέει ότι η πραγματική διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται στα χαρτιά, όμως είναι υπαρκτή και υπάρχει αρκετή δουλειά να γίνει στο μέλλον.

«Η πρώτη εντύπωση είναι σχετικά θετική, βελτιωθήκαμε κάπως όμως έχουμε ακόμη πολύ μέλλον. Ο κινητήρας μας απέχει από τον ανταγωνισμό. Η διαφορά είναι μεγάλη, ειδικά στην τελική ταχύτητα. Όμως, μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει η Yamaha, υπάρχει πολύ λιγότερη σύγχυση σε σχέση με το παρελθόν, το πρόγραμμα είναι πολύ πιο ξεκάθαρο. Αυτό που δοκιμάζουμε είναι ακόμη ένα πρωτότυπο, οπότε του χρόνου μπορεί να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμη ένα βήμα, όμως η αίσθηση από τη νέα μοτοσικλέτα είναι θετική» είπε ο «Γιατρός» στις δηλώσεις του μετά τα δοκιμαστικά στην πίστα της Βαλένθια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!