Μάρκεθ: «Δεν άξιζε τέτοια τελευταία σεζόν ο Λορένθο» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Μάρκεθ: «Δεν άξιζε τέτοια τελευταία σεζόν ο Λορένθο» 
O Μαρκ Μάρκεθ μίλησε για τον πρώην, πλέον, teammate του, λέγοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε την καριέρα του στο MotoGP δεν ήταν αντάξιος της πορείας του.

Ο Χόρχε Λορένθο αποφάσισε ότι στο τέλος της σεζόν που μόλις έκλεισε, θα φύγει από το MotoGP, ύστερα από τρεις Παγκόσμιους Τίτλους Αναβατών. Ο Ισπανός κατάφερε να χαράξει μια αξιοσημείωτη πορεία στην κορυφή των αγώνων μοτοσικλετών, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, οι επιδόσεις του ήταν συνεχώς καθοδικές. Ο Μαρκ Μάρκεθ, μίλησε για τον πρώην teammate του στη Honda, λέγοντας:

«Τελειώσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, κερδίσαμε στον αγώνα της Βαλένθια. Δώσαμε το πρωτάθλημα κατασκευαστών στη Honda γιατί όλη η ομάδα το άξιζε και είναι ένας τρόπος από εμάς να αποχαιρετήσουμε τον Χόρχε. Στο τέλος, ο Χόρχε που έχω στο μυαλό μου, που όλοι μας έχουμε στο μυαλό μας, είναι κάποιος που έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες. Πανηγυρίσαμε μαζί και αυτό με κάνει χαρούμενο. Πάντως, ο Χόρχε δεν άξιζε να τελειώσει έτσι την καριέρα του, του άξιζε ένας καλύτερος τελευταίος χρόνος. Δεν αντανακλά σε καμία περίπτωση την εξαιρετική καριέρα του και το τι σήμαινε για τους αγώνες μοτοσικλέτας».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!