Ο αδερφός του Μαρκ Μάρκεθ είναι έτοιμος να μπει στη Honda! 

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο αδερφός του Μαρκ Μάρκεθ είναι έτοιμος να μπει στη Honda! 
Μετά την ανακοίνωση του Χόρχε Λορένθο, ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο MotoGP, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να δούμε τα αδέρφια Μάρκεθ να τρέχουν με τις δύο μοτοσικλέτες της Honda!

Οικογενειακή υπόθεση ενδέχεται να γίνει η Repsol Honda για τους Μαρκ και Άλεξ Μάρκεθ, από τη σεζόν του 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες του motorsport.com, ο αδερφός του οκτώ φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει ένα συμβόλαιο με την ομάδα, παίρνοντας τη θέση του Χόρχε Λορένθο, ο οποίος από του χρόνου εγκαταλείπει το MotoGP. Φυσικά, οι άνθρωποι της ομάδας απαντούν σε όσους κάνουν λόγο για... ρουσφέτι, λέγοντας:

«φυσικά και ο Άλεξ είναι μια επιλογή. Να τον κρίνετε όμως σύμφωνα με τις δικές του αξίες, όχι σύμφωνα με το επίθετό του», ενώ ο Μαρκ Μάρκεθ, ξεκαθάρισε ότι εκείνος δεν θα επηρέαζε ποτέ του τη Honda για μια τέτοια κίνηση. «Θα έλεγα ψέμματα αν υποστήριζα ότι δεν θα ήθελα τον αδερφό μου για teammate. Δεν τον προώθησα όμως καθόλου για να τον πάρουμε στην ομάδα και ούτε και πρόκειται να το κάνω», είπε συγκεκριμένα. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση, όμως σύντομα, θα έχουμε νεότερα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!