Η pole position της Ιαπωνίας στον πρωταθλητή Μαρκ Μάρκεθ!

Πέτρος Σηφαλάκης
Η pole position της Ιαπωνίας στον πρωταθλητή Μαρκ Μάρκεθ!
Τι κι αν έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα αναβατών για φέτος; Ο Μαρκ Μάρκεθ δεν κλείνει ποτέ το γκάζι και πήρε ακόμη μια pole position στην Ιαπωνία.

Το φαινόμενο Μαρκ Μάρκεθ δεν σταματά με τίποτα τις «επιθέσεις», ακόμη και μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος αναβατών! Ο Ισπανός της Honda δεν... συγκινείται που πήρε ήδη τον τίτλο και δείχνει ότι μόνο τυχαία δεν είναι τα απίστευτα πράγματα που έχει πετύχει μέχρι σήμερα, με μια ακόμη pole position στην Ιαπωνία. Ο Μάρκεθ έκανε από νωρίς έναν πολύ καλό χρόνο και μετά από ένα σημείο, δεν πίεσε να βελτιώσει. Έλα όμως, που κανείς δεν βρέθηκε να τον περάσει! Ο Βινιάλες ήταν... εκτός από νωρίς, δεν πλησίασε καν προς το χρόνο του συμπατριώτη του και ο μόνος που τελικά, έφτασε πολύ κοντά, ήταν ο Μορμπιντέλι.

Ο τελευταίος φαίνεται ότι ήθελε πολύ ένα καλό αποτέλεσμα. Η μοτοσικλέτα του ήταν τόσο «στεγνή» από καύσιμο, για μείωση του βάρους, που γύρισε στο... σπρωχτό μέχρι το γκαράζ, καθώς έμεινε από βενζίνη! Ο σταθερά πολύ γρήγορος Κουαρταραρό, έμεινε στην τρίτη θέση πιάνοντας το πόστο του στην πρώτη γραμμή εκκίνησης, δίπλα στους Μάρκεθ και Μορμπιντέλι, ενώ τέταρτος βρέθηκε ο Μάβερικ Βινιάλες. Κράτσλοου, Μίλερ, Ντοβιτσιόζο, Πετρούτσι και Αλέιξ Εσπαργκαρό ακολουθούν στην κατάταξη και αν αναρωτιέστε που βρίσκεται ο Βαλεντίνο Ρόσι, η απάντηση είναι στη δέκατη θέση! Ο «Γιατρός» αν και στα ελεύθερα δοκιμαστικά δεν τα πήγαινε άσχημα, οι κατατακτήριες τον προβλημάτισαν και δεν μπόρεσε να πάρει το αποτέλεσμα που θα ήθελε. Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά παρακάτω:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!