Άλεξ Ρινς: «Είμαι ευτυχισμένος!»

Γιώργος Βαρίνος
Άλεξ Ρινς: «Είμαι ευτυχισμένος!»
Ο νικητής του αγώνα Άλεξ Ρινς, είναι πανευτυχής. Από την αρχή πίεσε τον Μαρκ Μάρκεθ μέχρι και το τελευταίο μέτρο και «του βγήκε» παίρνοντας την νίκη. Το άξιζε 100%. Ας απολαύσουμε τις δηλώσεις του.

Είναι η δεύτερη νίκη του Άλεξ Ρινς μέσα στο 2019 και η 2η της καριέρας του στην μεγάλη κατηγορία.

Ο ίδιος πετάει στα σύννεφα από την ευτυχία του, καθώς η νίκη ήρθε ως επιβράβευση της τρομερής προσπάθειας που έκανε σε όλο τον αγώνα προσπαθώντας να περάσει τον Μάρκεθ. Το κατάφερε στο τελευταίο μέτρο του αγώνα και πήρε μια ανέλπιστη νίκη.

Ο ίδιος λέει στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους: «Απίστευτο. Δεν έχω λέξεις να το εξηγήσω. Vamos! (Πάμε στα ισπανικά). Ήμουν πολύ κοντά στο να κάνω ένα μεγάλο λάθος, δύο γύρους πριν. Έχασα το μπροστινό και πήγα να πέσω. Επίσης πήγα να περάσω τον Μαρκ από την εξωτερική, αλλά κράτησε τη γραμμή του και αναγκάστηκα να πατήσω έξω στην πράσινη περιοχή. Ωστόσο έμεινα ήρεμος. Ήξερα ότι είμαι γρηγορότερος στο τελευταίο κομμάτι της πίστας και καθώς ο αγώνας τελείωνε θα πίεζα πέρα από το όριο στην τελευταία στροφή. Έτσι και έγινε. Πίεσα περισσότερο από τον Μαρκ, που είχε και ένα γλίστρημα και κατάφερα να κερδίσω μέτρα και τελικά στον τερματισμό να είμαι μερικά εκατοστά μπροστά του. Εεεεε έκανα μια φοβερή τελευταία στροφή και πέτυχε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε εδώ. Vamos! (Πάμε στα ισπανικά).».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!