Ο Μαρκέθ ξέρει τι του φταίει…

Gazzetta team
Ο Μαρκέθ ξέρει τι του φταίει…
Τον Πρωταθλητή Μαρκ Μαρκέθ δεν τον έχουμε συνηθίσει στην πέμπτη θέση της εκκίνησης και πίσω από τους άλλους αναβάτες της Honda.

Όπως αποδεικνύεται όλοι οι αναβάτες του MotoGP ελπίζουν σε έναν καλύτερο αγώνα, μετά τις δοκιμές όπου θριάμβευσε ο Καλ Κράτσλοου και μάλλον έπιασε εξ απείνης πολλούς. Όπως και ο Ντοβιτσιόζο, έτσι και ο Μαρκ Μαρκέθ θεωρεί πως έχοντας δείξει πολύ καλύτερες επιδόσεις σε ρυθμό αγώνα, είναι εφικτό ένα καλό αποτέλεσμα. Επιπλέον όπως τόνισε γνωρίζει ποια ακριβώς ήταν τα προβλήματα που του στέρησαν μια καλή επίδοση στις κατατακτήριες και θα τα διορθώσει.

«Ήλπιζα να πάρω κάτι καλύτερο για να είμαι ειλικρινής», τόνισε ο Ισπανός και συμπλήρωσε, «Δεν ήταν οι καλύτερες κατατακτήριες που έχω κάνει. Το κλειδί ήταν η πρώτη προσπάθεια όπου έκανα δύο λάθη. Στο τελευταίο ενδιάμεσο χρονομετρημένο χάνω σε σύγκριση με τις άλλες Honda και θα μελετήσω αρκετά και προσεκτικά αυτό το κομμάτι».

Με εξαίρεση τις άλλες δύο μοτοσυκλέτες της Honda πάντως η Yamaha δεν μοιάζει να αποτελεί φόβητρο για τον Ισπανό. «Σε επίπεδο ρυθμού αγώνα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Ντάνι (Πεντρόζα) είναι το φαβορί και υπάρχει και ο Κράτσλοου και οι δύο Suzuki. Θα προπαθήσουμε να κερδίσουμε αλλά θα είναι μια πολύ σκληρή μάχη. Ακόμη περισσότερο από τους προηγούμενους αγώνες. Δεν είμαι σε τόσο καλή θέση όσο στο Όστιν, αλλά μπορώ να διεκδικήσω τη νίκη».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!