Κάτω του αναμενόμενου η Yamaha (vid)

Gazzetta team
Κάτω του αναμενόμενου η Yamaha (vid)
Τα προβλήματα στην ισορροπία της μοτοσυκλέτας και στον αγωνιστικό ρυθμό θέλουν να αλλάξουν στην Yamaha τόσο για τις κατατακτήριες δοκιμές όσο και για τον αγώνα.

Με την ένατη θέση του Βαλεντίνο Ρόσι και την 12η του Μάβερι Βινιάλες στο στρατόπεδο της Yamaha επικρατεί προβληματισμός για τη συνέχεια του ισπανικού Γκραν Πρι. Η Χερέθ ήταν ανέκαθεν μια καλή πίστα για την ομάδα της Yamaha αλλά πέρσι αμφότερες οι μοτοσυκλέτες δεν έβρισκα την πρόσφυση που ήθελαν οι αναβάτες ώστε να πρωταγωνιστήσουν.

Φέτος τα πρώτα δεδομένα της Παρασκευής είναι αντίστοιχα απογοητευτικά και σύμφωνα με τα στελέχη της ομάδας, υπάρχουν διάφορα ζητήματα που πρέπει να λυθούν για τη συνέχεια. Το σημαντικότερο βεβαίως είναι πως οι άνθρωπο της Yamaha δεν περίμεναν τόσο κακή εικόνα στα ελεύθερα δοκιμαστικά. «Περιμέναμε πως είχαμε δρόμο να καλύψουμε την πρώτη ημέρα της Χερέθ», τόνισε ο Διευθυντής της Yamaha, Μάσιμο Μερεγκάλι και συμπλήρωσε, «Δεν είχαμε κάνει δοκιμές εδώ νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Όμως περιμέναμε να είμαστε καλύτερα σε αυτό το σημείο. Όταν βάλαμε το μαλακό ελαστικό για να σημειώσουμε τον καλό μας χρόνο δεν ήμασταν εκεί που θέλαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε σε ταχύτητα και ρυθμό κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον αγώνα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!