Πεντρόσα: «Περίμενα να τερματίσω τελευταίος»

Πέτρος Πιτσίνης
Πεντρόσα: «Περίμενα να τερματίσω τελευταίος»
Ο αναβάτης της Repsol Honda ικανοποιήθηκε από την πέμπτη θέση στον αγώνα της Κυριακής, με το βρεγμένο οδόστρωμα να τον προβληματίζει πριν βγει στην πίστα.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Ντάνι Πεντρόσα είχε πάρει την pole position στη Μαλαισία και ξεκίνησε πρώτος, όμως ο τελικός νικητής του αγώνα ήταν ο Ντοβιτσιόζο, με τον αναβάτη της Honda να περιορίζεται στην πέμπτη θέση. Όμως, ο Πεντρόσα δεν απογοητεύτηκε από την εμφάνισή του, αφού όπως ο ίδιος λέει, ήταν προετοιμασμένος για πολύ χειρότερα.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος για το αποτέλεσμα, περίμενα να τα πάω χάλια στο βρεγμένο, να τερματίσω τελευταίος. Πήρα την pole position στο στεγνό και ήθελα πολύ να μην είναι βρεγμένα στον αγώνα, παρακαλούσα να συμβεί αυτό το ενδεχόμενο και παραλίγο να γίνει.

Όμως όταν είδα τη βροχή, είπα ότι θα καταλήξω τελευταίος, από πρώτος. Ήταν σχεδόν σοκαριστικό. Για αυτό η πέμπτη θέση ήταν τελικά κάτι θετικό. Η ομάδα μου έδωσε μια καλή μοτοσυκλέτα, αλλάξαμε κάποιες ρυθμίσεις και δούλεψε, μου έδωσε αυτοπεποίθηση και περισσότερη πρόσφυση στον πίσω τροχό.

Επίσης πίσω διαλέξαμε και τη μαλακή γόμα που μου με γέμισε κουράγιο για το ξεκίνημα. Το πρόβλημα ήταν το σπινάρισμα, που με κράταγε σε χαμηλές στροφές κινητήρα και δεν μου επέτρεπε να ανοίξω τέρμα το γκάζι στην ευθεία.

Έχανα μερικά δευτερόλεπτα, ωστόσο ήταν ο μόνος τρόπος για να τερματίσω. Διάλεξα το μαλακό γιατί μου δείχνει πως μπορώ να εμπιστευθώ τη μηχανή. Με το σκληρό δεν μπορώ. Ξεκινούσα από την πρώτη θέση, ήθελα για μερικούς γύρους να είμαι ανταγωνιστικός και να δω πως μπορώ να το διαχειριστώ» ήταν τα λόγια του Ντάνι Πεντρόσα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!