«Ανοικτό» αγώνα στη Μαλαισία προβλέπει ο Βαλεντίνο Ρόσι

Πέτρος Πιτσίνης
«Ανοικτό» αγώνα στη Μαλαισία προβλέπει ο Βαλεντίνο Ρόσι
Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί και με πολλούς διεκδικητές της πρώτης θέσης, ο «Γιατρός» πιστεύει ότι θα δούμε έναν ιδιαίτερο αγώνα αύριο στην πίστα της Σεπάνγκ.

Οι κατατακτήριες δοκιμές για το Γκραν Πρι της Μαλαισίας έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποιο φαβορί για αύριο και αυτό υποστηρίζει και ο Βαλεντίνο Ρόσι. Την pole position την κατέκτησε ο Ντάνι Πεντρόσα της Repsol Honda, ο «Γιατρός» βρίσκεται στην τέταρτη θέση και ο «μπροστάρης» του πρωταθλήματος, Μαρκ Μάρκεζ στην έβδομη.

«Θα είναι ένας πολύ ανοικτός αγώνας, οι μάχες για την πρώτη θέση αλλά και το βάθρο θα είναι πολλές αφού πολλοί αναβάτες έχουν το ρυθμό να διεκδικήσουν νίκη ή μια καλή θέση. Ο Πεντρόσα είναι πάντα πολύ δυνατός σε αυτό τον αγώνα αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον Ζαρκό, ο οποίος είναι πολύ γρήγορος.

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Και ο Ντοβιτσιόζο έχει δυνατό ρυθμό, οπότε πιστεύω όσοι ξεκινούν στην πρώτη γραμμή έχουν ως στόχο τη νίκη. Η δεύτερη γραμμή αποτελείται από εμένα, τον Βινιάλες και τον Λορένθο και σίγουρα θα παλέψει πολύ και ο Μάρκεζ, που είναι στην αρχή της τρίτης. Πάρα πολλοί αναβάτες που ξεκινούν σε καλές θέσεις είναι δυνατοί αύριο» ήταν τα λόγια του VR46.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!