Όλα ήταν λάθος στη Σεπάνγκ, λέει ο Μάρκεζ

Πέτρος Πιτσίνης
Όλα ήταν λάθος στη Σεπάνγκ, λέει ο Μάρκεζ
Οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Σεπάνγκ δεν πήγαν όσο καλά θα ήθελε ο Μαρκ Μάρκεζ, ο οποίος θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση του γκριντ.

Το Γκραν Πρι της Μαλαισίας είναι ένα βήμα πριν τον τελικό αγώνα και σήμερα στις κατατακτήριες δοκιμές, ο αναβάτης της Repsol Honda, Ντάνι Πεντρόσα, «έσπασε» τα χρονόμετρα και βρέθηκε στην πρώτη θέση.

Ο Μαρκ Μάρκεζ ωστόσο δεν κατάφερε αντίστοιχα καλό αποτέλεσμα με τον «ομόσταυλό» του και βρέθηκε στην έβδομη θέση, αρκετά σπάνιο φαινόμενο για τον Ισπανό.

Με τα ισχύοντα δεδομένα, είναι πρώτος στο πρωτάθλημα οδηγών με 33 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ντιοβιτσιόζο, όμως δεν αποκλείεται να κάνει τελικά την ανατροπή στην πίστα της Σεπάνγκ και να διεκδικήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις. Ο Μαρκ Μάρκεζ, είπε:

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

«Εννοείται ότι η Σεπάνγκ δεν είναι από τις καλύτερες πίστες για εμάς όμως είναι αλήθεια ότι σήμερα όλα ήταν λάθος. Τα πάντα. Πηγαίναμε δεξιά, δεν ήταν η σωστή κατεύθυνση, αλλάζαμε προς τα αριστερά όμως ήταν πολύ αργά και όλα ήταν δύσκολα, πήγαιναν από την ανάποδη μεριά.

Στο FP4 ξεκίνησα να έχω και πάλι την αίσθηση της μοτοσυκλέτας όμως όταν βγήκα στο Q2 με τη συγκεκριμένη, είχα πτώση με το πρώτο ελαστικό. Μετά με την άλλη μηχανή η αίσθηση δεν ήταν αντίστοιχα καλή, δεν έκανα κάποιο καλό γύρο και για αυτό, είμαι έβδομος». Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμών κάνοντας κλικ εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!