Χάμιλτον: «Ο Μπότας δεν χρειάζεται να δικαιολογηθεί»

Πέτρος Σηφαλάκης
Χάμιλτον: «Ο Μπότας δεν χρειάζεται να δικαιολογηθεί»
Ο πρωταθλητής της φετινής χρονιάς, Λιούις Χάμιλτον, υποστηρίζει τον teammate του και λέει ότι δεν χρειάζεται να δώσει... εξηγήσεις για την απόδοσή του, αφού είναι πάρα πολύ καλή.

Το δίδυμο της Mercedes έδωσε στην ομάδα ακόμη μια απόλυτη χρονιά από πλευράς τίτλων και είναι ξεκάθαρο ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλους για αυτό το αποτέλεσμα. Ο Λιούις Χάμιλτον είναι, χωρίς αμφιβολία, ο πιλότος που ξεχώρισε και κατάφερε να πάρει το έβδομο πρωτάθλημα οδηγών της καριέρας του, ενώ ο Βαλτέρι Μπόταε τον κόντραρε στα ίσια αρκετές φορές. Μετά το τέλος της χρονιάς, ο Λιούις Χάμιλτον υπερασπίζεται τον teammate του και λέει ότι είχε πάρα πολύ καλή απόδοση μέσα στην πίστα.

«Οριακές οι κατατακτήριες φέτος»

«Δεν νομίζω ότι ο Βαλτέρι θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την απόδοσή του και δεν νομίζω ότι χρειάζεται και εγώ να το κάνω. Θεωρώ ότι έχει δουλέψει πάρα πολύ, πλέον έχουμε πάρα, πάρα πολύ οριακές κατατακτήριες δοκιμές μέσα στη χρονιά. Όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι εύκολο να έχεις δυνατούς teammates πλάι σου. Είναι μια διαρκής μεταξύ σας μάχη. Αυτό που είναι εξαιρετικό με εμάς όμως είναι ότι παλεύουμε σκληρά μέσα στην πίστα, έξω όμως, έχουμε συμπεριφορά gentleman ο ένας προς τον άλλο. Αυτό είναι ένα μεγάλο ενδεικτικό του χαρακτήρα του και της προσωπικότητάς του. Ξέρω ότι στο νέο χρόνο θα κάνει περισσότερα βήματα οπότε και εγώ θα πρέπει να δουλέψω, για να δω πως θα βρω ακόμη περισσότερη ταχύτητα για τη νέα σεζόν» είπε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!