Βολφ: «Επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας ο Ράσελ»

Πέτρος Σηφαλάκης
Βολφ: «Επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας ο Ράσελ»
Η φανταστική εμφάνιση την Παρασκευή, η φανταστική εμφάνιση το Σάββατο και ο εκπληκτικός αγώνας την Κυριακή βοήθησε τον Τζορτζ Ράσελ στο να αποδείξει τι μπορεί να κάνει με ένα καλό μονοθέσιο στα χέρια του.

Μπορεί να μην πρόλαβε καν να συνηθίσει το μονοθέσιο και να βρισκόταν έξω από τα νερά του αφού το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Λιούις Χάμιλτον, όμως ο Τζορτζ Ράσελ έδειξε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει πραγματική σημασία. Η δουλειά που έχει ρίξει όλα αυτά τα χρόνια και το ταλέντο του αρκούν για να κλέψει τις εντυπώσεις μόλις βρεθεί σε ένα ικανό μονοθέσιο της Formula 1. Η ευκαιρία που είχε ο Ράσελ ήταν φανταστική και στον αγώνα θα τα είχε πάει ακόμη καλύτερα αν δεν είχαν γίνει τα λάθη από την ομάδα του καθώς είχε καταφέρει να πάρει κεφάλι στον αγώνα και η παρουσία του ήταν μοναδική.

«Μια ανάσα από τον Μπότας στις κατατακτήριες»

«Λέγοντάς του ότι δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο από την κορυφαία πεντάδα βγάλαμε λίγο από το άγχος που είχε μέσα του. Δεν ήταν αγώνας για πρωτάθλημα άλλωστε. Η ομάδα μας το έχει πετύχει ήδη αυτό, τώρα μαθαίνει και δουλεύει σε ένα νέο περιβάλλον, ήταν λογικό να έχει περισσότερη πίεση ο Τζορτζ. Θεωρώ ότι η πίεση που του ασκήθηκε ήταν μεγάλη την Παρασκευή οπότε η προσπάθειά μας να τον ξεφορτώσουμε λίγο ήταν καλή. Νομίζω ότι με τον αγώνα του επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας.

Δεν θέλαμε να θέσουμε πολύ ψηλούς στόχους για εκείνον. Έκανε υπερπροσπάθειες συνεχώς, την Παρασκευή, το Σάββατο. Κατάφερε να βρεθεί μια ανάσα πριν τον Βαλτέρι στις κατατακτήριες. Ο αγώνας του ήταν εκπληκτικός, απίστευτος. Έχει όλα τα συστατικά που θα χρειαστεί στο μέλλον ένας αστέρας της Formula 1. Έφυγε από τη γραμμή της εκκίνησης με τον καλύτερο χρόνο αντίδρασης σε ένα αυτοκίνητο που δεν είναι φτιαγμένο για εκείνον. Του έπεφτε μικρό, τα paddles για τις αλλαγές ταχυτήτων δεν έκαναν στα δάκτυλά του αλλά οδήγησε εκπληκτικά και έκανε φοβερό αγώνα» είπε ο Τότο Βολφ, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes μετά το δεύτερο αγώνα της Formula 1 στο Μπαχρέιν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!