Η συγκλονιστική εικόνα του χαμογελαστού Γκροζάν από το νοσοκομείο με τα εγκαύματα στα χέρια (vid)

Gazzetta team
Η συγκλονιστική εικόνα του χαμογελαστού Γκροζάν από το νοσοκομείο με τα εγκαύματα στα χέρια (vid)
Ο οδηγός της Haas ευχαρίστησε με ένα video από το νοσοκομείο για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε μετά το ατύχημα στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, ξεκαθάρισε ότι έπαθε «μόνο» εγκαύματα στα χέρια και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ήταν εναντίον του Halo που του έσωσε τώρα τη ζωή.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ο Ρομέιν Γκροζάν, καθώς γλίτωσε από το σοβαρό ατύχημα στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν με ελαφρούς τραυματισμούς. Ο οδηγός της Haas μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όπου δεν επιβεβαιώθηκαν τελικά οι φόβοι για κατάγματα στα πλευρά και απέμειναν ως συνέπειες του ατυχήματος εγκαύματα στα χέρια του.

Ο Γκροζάν έστειλε μήνυμα στους φίλους του μέσω ενός σύντομου video, όπου τους διαβεβαιώνει ότι είναι κατά τα άλλα καλά, ενώ τους ευχαριστεί για τη συμπαράσταση και τα μηνύματά τους. Στο ίδιο μήνυμα υπογραμμίζει ο Γάλλος πιλότος της Formula 1 τα εξής: «Πριν μερικά χρόνια ήμουν εναντίον του Halo, όμως χωρίς το Halo δεν θα μπορούσα σήμερα να σας μιλάω. Γι αυτό, ευχαριστώ! Ευχαριστώ όλους τους βοηθούς στην πίστα και στο νοσοκομείο. Ελπίζω, να μπορέσω να απαντήσω σύντομα στα μηνύματά σας και να σας ενημερώσω, πώς είμαι».

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία νοσηλείας του Γάλλου αποκάλυψε ο διευθυντής της ομάδας της Haas, Γκίντερ Στάινερ, που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και ανέφερε τα εξής: «Εχει διαύγεια πνεύματος και είναι καλά. Εμένα προσωπικά μου είπε, ότι νιώθει καλά. Θα έλεγα ότι βρισκόταν σε καλή διάθεση και ήταν χαρούμενος. Τώρα θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε αύριο, όταν θα μιλήσουμε με τους γιατρούς».

Ο Στάινερ χαρακτήρισε πρόωρη οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με την επιστροφή του Γκροζάν στους αγώνες και αν θα μπορούσε να γίνει αυτή ήδη το επόμενο Σαββατοκύριακο πάλι στο Μπαχρέιν. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά για τον οδηγό του, «όπως τον ξέρω, θα θέλει να λάβει μέρος στον αγώνα. Όμως αυτό θα το δούμε αύριο, όταν θα βγουν οι επίδεσμοι. Βασικά δεν έχει ιδέα, πώς είναι τα χέρια του. Μέχρι στιγμής είναι καλό, που δεν συνέβη κάτι χειρότερο. Φυσικά δεν ήταν καλό, ωστόσο είναι εντάξει, είναι υγιής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!