Λιούις Χάμιλτον: «Είμαι τόσο χαρούμενος που ο Ρομέν είναι καλά»

Γιώργος Βαρίνος
Λιούις Χάμιλτον: «Είμαι τόσο χαρούμενος που ο Ρομέν είναι καλά»
Αναμφισβήτητα, το θέμα του Γκραν Πρι Μπαχρέιν δεν είναι ο νικητής του, αλλά η ως εκ θαύματος σωτηρία του Ρομέν Γκροζάν από ένα ατύχημα που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Ο νικητής του αγώνα Λιούις Χάμιλτον δίνει τη δική του εκδοχή στις δηλώσεις του.

Ένας χαρούμενος μεν αλλά προβληματισμένος δε Λιούις Χάμιλτον έδωσε τη δική του σοβαρή εκδοχή για το τι έγινε στον πρώτο γύρο με το σοβαρό ατύχημα του Ρομέν Γκροζάν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που ο Ρομέν είναι καλά. Το ατύχημα ήταν πολύ σοβαρό και θα μπορούσε να έχει αποβεί μοιραίο. Πρέπει να κάνουμε έρευνα να δούμε ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ευχαριστώ πάρα πολύ την Formula 1 που έχει κάνει όσο πιο ασφαλές γίνεται αυτό το σπόρ. Ξέρουμε όλοι, από την ώρα που μπαίνουμε μέσα στο μονοθέσιο πως αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο σπορ. Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα.

Όμως ευτυχώς λειτούργησε εν μέρει η μπαριέρα που δεν έσπασε τελείως και θα μπορούσε να του έχει πάρει το κεφάλι. Δεν έσπασε τελείως να έχουμε χειρότερα. Το κόκπιτ άντεξε, το Halo λειτούργησε.».
Ο Χάμιλτον πολύ ταραγμένος από το ατύχημα του Ρομέν ανέβασε αυτό στo instagram

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!