Red Bull και Ferrari συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στην Τουρκία

Πέτρος Σηφαλάκης
Red Bull και Ferrari συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στην Τουρκία
Ο Μαξ Φερστάπεν διατήρησε την πρώτη θέση του στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά της Τουρκίας και ο Σαρλ Λεκλέρ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, δίνοντας μερικές ελπίδες για τη Ferrari.

Η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών στην Τουρκία ολοκληρώθηκε και ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά του. Ο Ολλανδός είχε έναν αρκετά καλύτερο χρόνο από τον δεύτερο Σαρλ Λεκλέρ, ωστόσο μόνο και μόνο που η Ferrari μπόρεσε να βρίσκεται τόσο ψηλά στην κατάταξη, είναι επιτυχία. Τρίτος βρίσκεται ο Βαλτέρι Μπότας και τέταρτος, ο Λιούις Χάμιλτον ο οποίος κατά τα πρωινά δοκιμαστικά, είχε περιοριστεί στη 15η θέση.

Ο Άλεξ Άλμπον, από δεύτερος που ήταν στο FP1, τώρα έχει την πέμπτη θέση, ενώ Κβίατ, Γκασλί, Φέτελ, Στρολ και Νόρις κλείνουν τη δεκάδα. Να τονίσουμε ότι οι οδηγοί ακόμη είχαν προβλήματα με την πρόσφυση στην άσφαλτο της πίστας και χρειάζονται αρκετούς γύρους μέχρι να βρουν τη σωστή αίσθηση από τα μονοθέσια και να κάνουν έναν καλό χρόνο. Επίσης τα ελαστικά τους αργούν να φτάσουν στη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας. Δείτε παρακάτω αναλυτικά την κατάταξη και τους χρόνους των οδηγών από τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στην Τουρκία: \

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!