Η σειρά του Λιούις Χάμιλτον στο FP2 του Σίλβερστον

Πέτρος Σηφαλάκης
Η σειρά του Λιούις Χάμιλτον στο FP2 του Σίλβερστον
Το 1-2 της Mercedes στους χρόνους παραμένει, μόνο που αυτή τη φορά ο πιο γρήγορος ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, με τον Βαλτέρι Μπότας να συνεχίζει στη δεύτερη θέση.

Για ακόμη μια φορά η Mercedes είχε τους κορυφαίους χρόνους. Η πίστα του Σίλβερστον για δεύτερο συνεχόμενο τριήμερο θα φιλοξενήσει ένα Γκραν Πρι της Formula 1 και στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά ο Λιούις Χάμιλτον με μεσαία γόμα ελαστικών, κατάφερε να είναι ο πιο γρήγορος από όλους. Ο teammate του, Βαλτέρι Μπότας, πήρε τη δεύτερη θέση και μάλιστα, με τη μαλακή γόμα ελαστικών και ο χρόνος που χωρίζει τους δύο είναι κάτι λιγότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ντάνιελ Ρικιάρντο της Renault, ο οποίος στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών το πρωί δεν τα είχε πάει τόσο καλά. Φαίνεται ότι τώρα, κατάφερε να έχει καλύτερο ρυθμό και πέρασε και τον Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός, περιορίστηκε στην τέταρτη θέση και ο Λανς Στρολ έκλεισε την πεντάδα. Χούλκενμπεργκ, Λεκλέρ, Νόρις, Σάινθ και Οκόν είναι εκείνοι που συμπληρώνουν τη δεκάδα. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από τη 14η θέση στο FP2 του Σίλβερστον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!