Ρικιάρντο: «Ταχύτερη η Renault από τη Ferrari»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ρικιάρντο: «Ταχύτερη η Renault από τη Ferrari»
Σύμφωνα με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, η νέα RP20 της Renault είναι πιο γρήγορη από το φετινό μονοθέσιο της Ferrari, ενώ αισθάνεται ότι βρίσκεται κοντά και στα κορυφαία αυτοκίνητα του πρωταθλήματος.

Φέτος η χρονιά φαίνεται ότι δεν είναι τόσο καλή για τη Ferrari. Το μονοθέσιο της ομάδας έχει κάποια προβλήματα που δεν επιτρέπει στους οδηγούς να ξεχωρίσουν, ενώ και στην ευθεία δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τους κορυφαίους, σε αντίθεση με πέρυσι που χωρίς αμφιβολία, ήταν οι ταχύτεροι. Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οδηγός της Renault πιστεύει ότι το δικό τους μονοθέσιο, είναι πιο γρήγορο από εκείνο της Ferrari και εξηγεί!

«Υπάρχει η δυνατότητα να πάρουμε περισσότερους βαθμούς»

«Η όγδοη θέση που έχουμε στους αγώνες δεν είναι κακή, αλλά πραγματικά νιώθω ότι θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα, έχουμε περισσότερη ταχύτητα από ένα αυτοκίνητο που φτάνει στην όγδοη θέση. Αισθάνομαι ότι δεν είμαστε μακριά από την πέμπτη, έκτη θέση. Θεωρώ ότι έχουμε περισσότερη ταχύτητα από τη Ferrari αυτή τη στιγμή. Από ότι φαίνεται ο ρυθμός του αγώνα δεν είανι τόσο κακός. Είναι καλό που παίρνουμε βαθμούς αλλά ξέρω ότι υπάρχει η δυνατότητα να πάρουμε περισσότερους. Μάλλον έχουμε καλύτερο ρυθμό και από τη McLaren αυτή τη στιγμή. Είμαστε κοντά στη Racing Point και αυτό είναι σημαντικό, δεν τα πάμε τόσο άσχημα» είπε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!