Βελτιωμένο κινητήρα της Honda θα έχει η Red Bull στην Αυστρία

Πέτρος Σηφαλάκης
Βελτιωμένο κινητήρα της Honda θα έχει η Red Bull στην Αυστρία
Σε λιγότερο από μια εβδομάδα το πρωτάθλημα της Formula 1 θα είναι γεγονός και ο προμηθευτής κινητήρων της Red Bull, η Honda, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της αναμονής έκανε κάποιες βελτιώσεις στη μονάδα ισχύος.

Όσο ο κορονοϊός «φρέναρε» το πρωτάθλημα της Formula 1, κάποιοι δούλευαν πυρετωδώς προκειμένου να βελτιωθούν. Το ίδιο έκανε και η Honda, ο προμηθευτής κινητήρων της Red Bull, δηλώνοντας τώρα ότι θα τους έχει έτοιμο ένα νέο κινητήρα για την εκκίνηση της σεζόν στην Αυστρία! Μέχρι και το Μάρτιο, όπου το πρωτάθλημα πήρε παράταση, η Mercedes ήταν εκείνη που, φαινομενικά, είχε το προβάδισμα.

Με το νέο πρόγραμμα της F1 όμως, που περιλαμβάνει πολύ λιγότερους αγώνες και Γκραν Πρι σε πίστες όπως το Red Bull Ring (Αυστρία), το Χανγκαρόρινγκ (Ουγγαρία) και το Σίλβερστον (Αγγλία), η Red Bull δείχνει να... παίρνει τα πάνω της αφού μιλάμε για πίστες που παραδοσιακά, τα πάει πολύ καλά. Η Honda δεν ανακοίνωσε τι αλλαγές θα κάνει ακριβώς στη μονάδα ισχύος της Red Bull, μόνο ότι θα είναι βελτιωμένη.

Οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν να δουν μια αύξηση στην ισχύ του κινητήρα καθώς πέρυσι, εκεί ήταν το σημείο όπου υστερούσαν απέναντι στις άλλες κορυφαίες ομάδες. Η Red Bull φέτος έχει πάρα πολύ υψηλούς στόχους και ο Μαξ Φερστάπεν θα προσπαθήσει όσο μπορεί περισσότερο για το πρωτάθλημα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι το 2020 θα έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!