Ολοκληρώθηκε το «ραντεβού» της Ferrari στο Μονακό (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ολοκληρώθηκε το «ραντεβού» της Ferrari στο Μονακό (vid)
Η ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στα τέλη Μαΐου στο Μονακό παρουσιάστηκε στην τελική της μορφή, με πρωταγωνιστές τον Σαρλ Λεκλέρ και μια Ferrari SF90.

Πριν μερικές εβδομάδες είχαμε δει τον Σαρλ Λεκλέρ να «ξεσπά» πάνω σε μια SF90 στο Μονακό. Ο οδηγός της Scuderia στη Formula 1 έκανε γυρίσματα για τη νέα ταινία μικρού μήκους της Ferrari, ονόματι "Le Grand Rendez-Vous" (το μεγάλο ραντεβού), που αποδίδει φόρο τιμής στη θρυλική ταινία (μικρού μήκους επίσης) του 1976 "C’était un rendez-vous".

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τα γυρίσματα έγιναν με έξι κινητά τηλέφωνα (Apple iPhone 11 Pro), εννέα action κάμερες GoPro και μια κάμερα Sony Venice. Επίσης, γυρίστηκε στις 24 Μαΐου, την ημερομηνία που κανονικά θα γινόταν το Γκραν Πρι του Μονακό με βάση το αρχικό πρόγραμμα της Formula 1, πριν τον... ερχομό του κορονοϊού. Με διάρκεια που μόλις αγγίζει τα έξι λεπτά η παραγωγή της Ferrari είναι πάρα πολύ καλή και αξίζει το χρόνο της.

Γνήσια Ferrari παρά την υβριδική τεχνολογία

H Ferrari SF90 που οδηγεί ο Σαρλ Λεκλέρ στην ταινία μικρού μήκους έχει εξωφρενικό χαρακτήρα και πανέμορφη εμφάνιση. Για την κίνησή της χρησιμοποιεί υβριδική τεχνολογία, με έναν V8 bi-turbo κινητήρα των 3.9 λίτρων που αποδίδει 780 ίππους και τρεις ηλεκτροκινητήρες. Η συνδυασμένη απόδοσή τους αγγίζει τους 1.000 ίππους και οι επιδόσεις κόβουν την ανάσα, με 2,5 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα και τελική ταχύτητα που φτάνει τα 340 χλμ./ώρα. Το πιο εντυπωσιακό όλων; Η δυνατότητα κίνησης της SF90 μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, κινώντας αποκλειστικά τους εμπρός τροχούς, για έως και 25 χλμ ανά φόρτιση...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!