Μάρτιν Mπραντλ: «Ο Φέτελ θα τρέξει εφέτος μόνον για τον εαυτό του»

Gazzetta team
Μάρτιν Mπραντλ: «Ο Φέτελ θα τρέξει εφέτος μόνον για τον εαυτό του»
O πρώην οδηγός της Formula 1 εκτιμά, ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα κοιτάξει μόνον την…πάρτη του κατά την εφετινή αγωνιστική σεζόν μετά το άδοξο τέλος που είχαν οι διαπραγματεύσεις του με την ομάδα της Ferrari.

Ο Μάρτιν Μπραντλ περιμένει εφέτος τον Σεμπάστιαν Φέτελ ιδιαίτερα δυναμικό και έτοιμο να ρισκάρει στους αγώνες της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με τον πρώην οδηγό της Formula 1 και σημερινό σχολιαστή των Γκραν Πρι, ο Γερμανός δεν έχει να χάσει πλέον τίποτα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Ferrari στα τέλη του 2020 και έτσι θα κοιτάζει σε όλα τα Γκραν Πρι μόνον την…πάρτη του. Ο Βρετανός εκτιμά ότι «θα πρέπει να υπολογίζουμε με έναν πολύ θαρραλέο και γρήγορο Σεμπάστιαν Φέτελ. Εγώ δεν θα τον υποτιμούσα σε καμία περίπτωση».

O Φέτελ κάνει δηλώσεις στον Μπραντλ.

«Ο Σεμπ θα τρέξει τώρα πλέον μόνον για τον εαυτό του. Δεν νομίζω, ότι θα τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα, τι συμβαίνει γύρω του. Σίγουρα δεν θα τον ενδιαφέρουν επίσης ιδιαιτέρως οι φιλοδοξίες του Σαρλ Λεκλέρ», συμπλήρωσε ο Μάρτιν Μπραντλ. Μία πρώτη γεύση είχαμε πάρει ήδη το 2019 οπότε υπήρξε μεγάλος ντόρος σχετικά με τις εντολές της Ferrari προς τους δύο οδηγούς της. Πρόκειται για μία κατάσταση η οποία πιθανότατα θα επαναληφθεί και εφέτος, ίσως μάλιστα και με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και συχνότητα.

Ταιριάζει ο Σάινθ στη Ferrari

O Bρετανός σχολίασε επίσης και τη μεταγραφή του Σάινθ στη Ferrari από του χρόνου λέγοντας ότι η πρόταση της Scuderia αποτελούσε μονόδρομο για τον Ισπανό και τονίζοντας ότι «αν ήμουν κι εγώ στη θέση του Κάρλος Σάινθ, δεν θα είχα διστάσει σε μία τέτοια ευκαιρία. Όταν σου χτυπά την πόρτα μία ομάδας σαν τη Ferrari, τότε πρέπει να το κάνεις».

O Σάινθ δίπλα στους δύο φετινούς πιλότους της Ferrari, Λεκλέρ και Φέτελ.

Όμως ο Μπραντλ πιστεύει, ότι εξίσου σωστή ήταν και η επιλογή της Ferrari να προσλάβει τον Σάινθ και εξήγησε τους λόγους ως εξής: «Εχει ήδη μεγάλη εμπειρία, αν και είναι σχετικά νέος. Πιστεύω, ότι ταιριάζει πολύ καλά στον Σαρλ Λεκλέρ. Για εμένα είναι ο Σάινθ ο teammate που δυσκόλεψε μέχρι τώρα περισσότερο τον Μαξ Φερστάπεν στη Formula 1. Ακόμη και αν χρειαστεί δύο ή τρία χρόνια στη Ferrari, έχει την πολυτέλεια για κάτι τέτοιο. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν είχε πλέον τόσο πολύ χρόνο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!