Επιστρέφει στη Renault o Φερνάντο Αλόνσο;

Επιστρέφει στη Renault o Φερνάντο Αλόνσο;
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Φερνάντο Αλόνσο είναι πολύ πιθανό να μπει ξανά στη Formula 1, με την ομάδα που κατάφερε να κερδίσει δύο παγκόσμια πρωταθλήματα.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο είναι πλέον επίσημο, ότι μετά το 2020 θα φύγει από τη Renault. Η επόμενη ομάδα του θα είναι η McLaren, από την οποία έφυγε ο Σάινθ, για να πάει στη Ferrari. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που έφυγε από τη Scuderia, έχει απορρίψει την ιδέα της Renault καθώς πιστεύει ότι σαν ομάδα, δεν έχει κάτι να του δώσει και δεν θα έχει την ευκαιρία να διακριθεί με ένα μη ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Οπότε, για την ώρα, η μια θέση της Renault μένει κενή! Μετά τα τελευταία «κρούσματα», που η ομάδα ανεβάζει στους λογαριασμούς της στα social media παλιές φωτογραφίες του Φερνάντο Αλόνσο μαζί τους, φουντώνουν οι φήμες ότι έχουν έρθει σε επαφή και ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά! Άλλωστε, είναι η ομάδα που κατάφερε να βοηθήσει τον Αλόνσο, ώστε να κατακτήσει δύο παγκόσμια πρωταθλήματα στη Formula 1, ένα το 2005 και άλλο ένα την ακριβώς επόμενη χρονιά, το 2006.

Το μεγάλο comeback έχει ξαναγίνει

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ο 38χρονος και η Renault βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται να κάνουν το «μπαμ» σε λίγο καιρό, με την ανακοίνωση της συνεργασίας τους! Πάντως, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα επιστρέψει στη Renault μετά από τις επιτυχίες τους. Το 2008 είχε πάει ξανά στην ομάδα και για όσο καιρό συνεργάστηκαν, κατάφερε να πάρει δύο νίκες, κάτι που δείχνει ότι η επιστροφή του δεν ήταν αποτυχημένη, ωστόσο δεν μπορεί με τίποτα να συγκριθεί με τις προηγούμενες σεζόν τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!