Βγήκε με τo μονοθέσιο της Αston Martin Red Bull για βόλτα στην Ολλανδία! (vid)

Gazzetta team
Βγήκε με τo μονοθέσιο της Αston Martin Red Bull για βόλτα στην Ολλανδία! (vid)
Ενώ το ημερολόγιο της F1 είναι σε εκκρεμότητα, οι λάτρεις του πρωταθλήματος έχουν να πάρουν μια ιδέα από την πίστα Zandvoort, τη νέα προσθήκη στο φετινό αγωνιστικό καλεντάρι.
Αυτό το Σαββατοκύριακο κανονικά θα πραγματοποιούνταν το πρώτο ολλανδικό Grand Prix μετά από 35 χρόνια και το πρώτο Grand Prix του Μαξ Φερστάπεν στη γενέτειρά του.
Αν και ο αγώνας αναβλήθηκε, εξαιτίας της πανδημίας, ο Verstappen και ο ομόσταυλος του, Αλεξ Αλμπον πραγματοποίησαν ένα ξεχωριστό road trip στην πίστα Zandvoort με τις Red Bull Racing RB7s και RB8s. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:
Το road trip ξεκινά με την απομάκρυνση των χαρακτηριστικών container στις αποβάθρες του Ρότερνταμ.
Αυτό που ακολουθεί είναι ένα κυνήγι ταχύτητας σε μερικές εμβληματικές τοποθεσίες της χώρας – από τα εμπορικά containers στους φημισμένους ανεμόμυλους και από τα θερμοκήπια γεμάτα λουλούδια στα πλακόστρωτα δρομάκια της Χάγης.
Η περιπέτεια φτάνει στο αποκορύφωμά της στην περίφημη πίστα Zandvoort, όπου οι οδηγοί της F1 παίρνουν μια γεύση μπροστά στον παθιασμένο «Πορτοκαλί Στρατό».

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν από την εφαρμογή των τρεχόντων περιορισμών - ήταν μια τεράστια επιχείρηση μεταφοράς εξοπλισμού, που περιλάμβανε αυτοκίνητα με κάμερα, πολλαπλά drones, κράνη αλλά και κλείσιμο δρόμων.

«Αφού δεν μπορούμε να αγωνιστούμε, νομίζω ότι είναι υπέροχο να δείξουμε κάτι εκεί έξω για τους θαυμαστές μας χάρης σε αυτό το μοναδικό road trip. Συνήθως βλέπουμε μόνο μονοθέσια σε μια αγωνιστική πίστα, αλλά γενικά κάνουμε τρελά πράγματα στο χιόνι, στην παραλία», είπε ο Φερστάπεν.
Με την προοπτική να ξεκινήσει η σεζόν 2020 σύντομα, ο Ολλανδός πρόσθεσε: «Θέλουμε πολύ να αγωνιστούμε όταν θα είναι και πάλι ασφαλείς οι συνθήκες. Όλοι ανυπομονούσαμε να γίνει ένα Grand Prix στην Ολλανδία και ελπίζουμε ότι αργότερα μέσα στο έτος ή όποτε είναι δυνατό, αυτό τελικά να γίνει».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!