Πώς «ξενάγησε» ο Φερστάπεν τον Αλμπον στην Ολλανδία (pics & vid)

Gazzetta team
Πώς «ξενάγησε» ο Φερστάπεν τον Αλμπον στην Ολλανδία (pics & vid)
Δύο μονοθέσια της Red Bull ακολουθούν περίεργα μονοπάτια σε ένα συναρπαστικό video, όπου ο Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν δείχνει με έναν υπέροχο τρόπο τα μοναδικά αξιοθέατα της πατρίδας του στον Αλεξάντερ Άλμπον.

H επιστροφή της Formula 1 προοριζόταν να γίνει το highlight της χρονιάς στη Formula 1, όμως ο κορονοϊός ανέτρεψε τα πάντα και ο αγώνας αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας. Η Formula 1 θα φιλοξενούνταν για πρώτη φορά μετά το 1985 στην πίστα του Ζαντβούρτ, η οποία ανακαινίστηκε πλήρως ενώ ο Μαξ Φερστάπεν είχε προκαλέσει ήδη παροξυσμό μεταξύ των συμπατριωτών του. Είναι χαρακτηριστικό, ότι είχαν ζητήσει πάνω ένα εκατομμύριο φίλοι του αθλήματος εισιτήριο για τον αγώνα, ενώ τελικά ικανοποιήθηκαν λίγο περισσότεροι από 100.000.

Η Red Bull είχε ετοιμάσει για το Γκραν Πρι Ολλανδίας ένα καταπληκτικό video, το οποίο και δημοσιοποίησε τελικά αν και ο αγώνας αναβλήθηκε. Η παραγωγή του διάρκεσε πάνω από οκτώ μήνες, τραβήχτηκαν πάνω από 8.000 φωτογραφίες και μόνον η επεξεργασία του υλικού απαίτησε σχεδόν 70 ημέρες, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα άξιζε όλον αυτόν τον κόπο.

Αυτό που προέκυψε είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι του Μαξ Φερστάπεν και του Αλεξάντερ Άλμπον στην Ολλανδία, όπου ο τοπικός ήρωας αναλαμβάνει να ξεναγήσει στην πατρίδα του τον ομόσταβλό του στη Red Bull. Τα αυτοκίνητά τους είναι μία Red Bull RB7 του 2011 και μία RB8 του 2012, δηλαδή τα δύο μονοθέσια με τα οποία κατέκτησε εκείνες τις χρονιές ο Σεμπάστιαν Φέτελ το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Το ταξίδι των δύο οδηγών με τα αυτοκίνητα της Formula 1 ξεκινά από το λιμάνι του Ρότερνταμ με προορισμό την πίστα στο Ζαντβούρτ και περνά από δέκα διαφορετικά σημεία, που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Ολλανδίας. Ανάμεσά τους ανεμόμυλοι, θερμοκήπια λουλουδιών, κανάλια, αλλά και καλντερίμια γεμάτοι ποδήλατα! Το αποκορύφωμα είναι η σύντομη εξόρμηση στην παραλία, όπου τα μονοθέσια σπινάρουν στην άμμο και υπερίπτανται πάνω από αυτά μοτοσικλετιστές Motocross.

Αξίζει να δείτε το video!

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!