Λεκλέρ: «Μοναδική στιγμή όταν συνάντησα τον Σουμάχερ» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Λεκλέρ: «Μοναδική στιγμή όταν συνάντησα τον Σουμάχερ» 
Ο Σαρλ Λεκλέρ θυμάται την πρώτη φορά που είδε από κοντά τον Μίκαελ Σουμάχερ και εξηγεί πόσο σημαντική ήταν εκείνη η στιγμή για εκείνον.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι ένας από τους θρύλους της Formula 1, ένας μοναδικός πιλότος που έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στο σπορ, με το ταλέντο και τα ρεκόρ του. Ο Σαρλ Λεκλέρ σήμερα, έχει πολυετές συμβόλαιο με τη Ferrari και είναι από τα πιο φιλόδοξα ονόματα του σπορ. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί πριν αρκετά χρόνια, στην πίστα του Πολ Ρικάρντ στη Γαλλία, όταν ο Λεκλέρ προπονούταν στην πίστα καρτ και ο Σουμάχερ, στην πίστα της F1. Ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1 επισκέφθηκε τα παιδιά και τους υπέγραψε και αυτόγραφο, ενώ ο Λεκλέρ κράτησε μια φωτογραφία από τη συγκεκριμένη στιγμή.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έτρεχα για την ίδια ομάδα»

«Ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος, απίστευτα εντυπωσιασμένος. Αυτό θυμάμαι περισσότερο. Δεν μπορώ να πω τι είπαμε ακριβώς, το μόνο που θυμάμαι ήταν πόσο τον θαύμαζα και τον παρατηρούσα. Έκανα ο,τι θα έκανε ένα οποιοδήποτε παιδί τότε, βλέποντας τον Μίκαελ Σουμάχερ.

Ήταν μοναδική στιγμή. Ήταν μια ημέρα δοκιμών για εμάς με τα καρτ. Του ζήτησα να μου υπογράψει αυτόγραφο. Μετά, έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά του. Ήταν πολύ ωραίος, ήμασταν πολύ τυχεροί. Βρήκε λίγο χρόνο για να μας μιλήσει. Πραγματικά πολύ ωραία κίνηση. Τότε, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έτρεχα για την ίδια ομάδα που έτρεχε κι εκείνος» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!