Λεκλέρ: «Θέλουμε δουλειά για να πιάσουμε τη Mercedes»

Πέτρος Σηφαλάκης
Λεκλέρ: «Θέλουμε δουλειά για να πιάσουμε τη Mercedes»
Ο πιλότος της Ferrari πιστεύει ότι η ομάδα του βρίσκεται αρκετά πίσω από τον κύριο ανταγωνιστή της, τη Mercedes, κρίνοντας από τα αποτελέσματα που βγήκαν στις χειμερινές δοκιμές.

Πριν παγώσει όλο το πρωτάθλημα της Formula 1, ασχολούμασταν και με άλλα πράγματα γύρω από το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ. Το πότε θα ξεκινήσουν οι αγώνες και με ποιον τρόπο, δεν μας απασχολούσε καν αφού όλα ήταν προγραμματισμένα. Σήμερα από την άλλη, ασχολούμαστε μόνο με αυτό. Ο Σαρλ Λεκλέρ, έκανε διάφορες δηλώσεις που έχουν να κάνουν με την αγωνιστική δράση και τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις ομάδες. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ferrari πρέπει να δουλέψει σκληρά όταν ξεκινήσει ξανά η ροή των αγώνων.

«Δεν θα έχουμε καθόλου χρόνο φέτος»

«Ακόμη πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο για εμάς φέτος. Ήμασταν σε δύσκολη θέση στα δοκιμαστικά, θα χρειαστούμε δουλειά για να συμβαδίσουμε με τη Mercedes. Πότε θα είμαστε σε θέση να το κάνουμε ή αν θα είμαστε σε θέση τελικά, δεν είναι κάτι που το γνωρίζω. Πέρυσι ωστόσο, είχαμε μια καλή πρόοδο μέσα στη χρονιά. Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάναμε πέρυσι και είμαι αρκετά σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Θα είναι μια δύσκολη σεζόν για όλους μας, όταν θα ξεκινήσει δεν θα σταματήσει ξανά και δεν θα έχουμε καθόλου διαλείμματα για να εξελίξουμε το αυτοκίνητό μας περισσότερο από τους άλλους. Οπότε νομίζω ότι η δουλειά στην πίστα θα είναι απίστευτα σημαντική, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Θα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε και εστιασμένοι, έτοιμοι από τον πρώτο αγώνα. Εμείς οι οδηγοί θα πρέπει να δώσουμε τα σωστά στοιχεία στην ομάδα και να προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε για να ξέρουν ποια είναι η σωστή κατεύθυνση» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!