Ferrari: Οι τρεις υποψήφιοι για αντικαταστάτες του Φέτελ

Πέτρος Σηφαλάκης
Ferrari: Οι τρεις υποψήφιοι για αντικαταστάτες του Φέτελ
Η Ferrari ετοιμάζει ήδη τις εναλλακτικές επιλογές της, σε περίπτωση που ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν δεχτεί τις προτάσεις που θα του κάνουν, οι οποίες δεν θα έχουν καμία σχέση με το παρελθόν.

Σήμερα ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι ένας από τους πιο υψηλά αμειβόμενους πιλότους της Formula 1. Για πολλούς, οι επιδόσεις του στις τελευταίες σεζόν δεν δικαιολογούν τις απολαβές του και μάλλον, το ίδιο πιστεύει και η Ferrari. Η ομάδα σχεδιάζει να του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο το οποίο είτε θα έχει τη διάρκεια κάποιων χρόνων, αλλά με μισθό πολύ κοντινό με του Λεκλέρ, ή θα του δώσει μονοετές, που και πάλι θα έχει λιγότερα χρήματα στο πακέτο από ότι έχει συνηθίσει ο Γερμανός.

Τρεις «μνηστήρες» για τη θέση του Φέτελ

Σε περίπτωση που τελικά αρνηθεί οι Ιταλοί έχουν ετοιμάσει μια λίστα με ονόματα που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση του. Κοινώς, κοιτάζουν ήδη για αντικαταστάτες! Πιθανότατα αυτή είναι μια κίνηση για να πιέσουν και τον Φέτελ να συμφωνήσει, δείχνοντάς του ότι οι επιλογές του είναι λίγες, ενώ οι δικές τους, περισσότερες. Σύμφωνα με το έγκυρο ιταλικό μέσο La Gazzetta dello Sport, τα τρία αυτά ονόματα είναι του Ντάνιελ Ρικιάρντο, που αυτή τη στιγμή τρέχει με τη Renault, του Κάρλος Σάινθ, που βρίσκεται στη McLaren και του Αντόνιο Τζιοβινάτσι, ο οποίος κατά κάποιο τρόπο ανήκει ήδη στην οικογένεια αφού οδηγεί για την Alfa Romeo.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η λήξη των συμβολαίων που έχουν οι οδηγοί με τις άλλες ομάδες, να συμπίπτει με αυτή του Φέτελ. Το σίγουρο είναι ότι για αρκετές σεζόν ακόμη η άλλη θέση οδηγού στη Ferrari, είναι κατειλημμένη, αφού ο Σαρλ Λεκλέρ έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2024. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπήκε στη φαμίλια της Ferrari το 2015, μετά από τέσσερις τίτλους και μια επιτυχημένη συνεργασία με τη Red Bull. Τελικά, δεν κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα με την ομάδα από το Μαρανέλο και τα τελευταία χρόνια, δείχνει να έχει επηρεαστεί από την κατάσταση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!