Ρόσμπεργκ: «Ο Φερστάπεν ήταν ο πιο ενοχλητικός αντίπαλος»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ρόσμπεργκ: «Ο Φερστάπεν ήταν ο πιο ενοχλητικός αντίπαλος»
Ο πρωταθλητής της Formula 1, Νίκο Ρόσμπεργκ, λέει ότι είναι ένας μεγάλος οπαδός του Μαξ Φερστάπεν, όμως ο Ολλανδός ήταν ο πιο ενοχλητικός αντίπαλος που είχε ποτέ του.

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι μεγάλο ταλέντο στη Formula 1, ένας οδηγός που έχει χαρακτήρα πρωταθλητή και τις δυνατότητες να φτάσει στην κορυφή. Ο Νίκο Ρόσμπεργκ, πρώην πρωταθλητής και οδηγός της Mercedes, λέει ότι είναι μεγάλος του οπαδός αλλά παράλληλα, ήταν και ο πιο ενοχλητικός αντίπαλος που έτρεξε ποτέ στον ίδιο αγώνα. Ο Ρόσμπεργκ απάντησε σε ερωτήσεις των φίλων του αθλήματος στο Sky F1 και είπε:

«Είμαι μεγάλος φαν του Μαξ Φερστάπεν. Είναι ένας φανταστικός οδηγός και απολαμβάνω πολύ όταν τον παρακολουθώ. Όμως... Θεέ μου. Όταν τον είχα γύρω μου στον αγώνα... Οι πιθανότητες να εγκαταλείψω ανέβαιναν κατακόρυφα! Στην πορεία μου για το πρωτάθλημα τον είχα κοντά μου στους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Αν θυμάμαι καλά, τις τρεις φορές με πέρασε».

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ένας οδηγός που έχει ανυπολόγιστο ταλέντο, ελάχιστη υπομονή και πολύ αυθόρμητο χαρακτήρα. Σε ηλικία μόλις 22 ετών έχει καταφέρει να οδηγεί το ένα μονοθέσιο της Red Bull, να πάρει οκτώ νίκες, να ανέβει 31 φορές στο βάθρο και να κατακτήσει δύο pole positions. Έγινε ο νεότερος οδηγός της Formula 1 αφού δηλώθηκε ως κανονικός πιλότος σε ηλικία μόλις 17 ετών και 166 ημερών, ενώ ήταν και ο νεότερος νικητής αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!