Πατέρας στα 89 του χρόνια ο Μπέρνι Έκλεστον!

Πέτρος Σηφαλάκης
Πατέρας στα 89 του χρόνια ο Μπέρνι Έκλεστον!
Το πρώην αφεντικό της Formula 1 θα αποκτήσει ακόμη έναν διάδοχο σύντομα, καθώς η 44χρονη σύζυγός του, είναι έγκυος και πρόκειται να γεννήσει ένα αγοράκι!

Τρία παιδιά έχει ο Μπέρνι Έκλεστον μέχρι σήμερα και όλα, είναι κορίτσια. Ο πρώην επικεφαλής της Formula 1 μάλλον είχε δώσει όρκο ότι θα προσπαθεί να πετύχει και ένα αγόρι για όλη του τη ζωή και τα κατάφερε! Στα 89 του χρόνια πια, η σύζυγός του που είναι 44 ετών, είναι έγκυος και περιμένει ένα αγόρι. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το παιδί θα γεννηθεί περίπου τον Οκτώβριο και λίγο μετά, ο Έκλεστον θα γίνει 90 ετών. Πατέρας και γιος θα έχουν περίπου έναν... αιώνα διαφορά στην ηλικία τους!

Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός καθώς ελάχιστοι άνδρες παίρνουν την απόφαση να... διαιωνίσουν το είδος τους σε τόσο μεγάλη ηλικία. Ο Μπέρνι Έκλεστον έχει ήδη πέντε εγγόνια και ζει στη Βραζιλία, σε μια μοναδική φάρμα που έχει φτιάξει η οποία μοιάζει με επίγειο παράδεισο. H 44χρονη σύζυγός του ονομάζεται Φαμπιάνα Φλόσι και είναι παντρεμένη με τον Μπέρνι Έκλεστον από το 2012.

Είναι η δεύτερη γυναίκα του, αφού με την πρώτη ήταν παντρεμένος από το 1985 έως και το 2009. Η πρώτη του γυναίκα ήταν φημισμένο μοντέλο με ύψος 1,88 μέτρα (ο Έκλεστον είναι 1,59μ), είχε καταγωγή από την Κροατία και είχαν και πάλι μια σημαντική διαφορά των 30 χρόνων στις ηλικίες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις τρεις κόρες που έχει ο Έκλεστον, οι δύο έγιναν με την πρώτη του σύζυγο. Απέκτησε το πρώτο του παιδί πολύ νωρίτερα, το 1955, με την Ίβι Μπάμφορντ! Η πρωτότοκη κόρη του με τον γιο του που... αναμένεται σε μερικούς μήνες, θα έχουν διαφορά ηλικίας 65 χρόνων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!