Ο Μάρκο πρότεινε στους οδηγούς της Red Bull να κολλήσουν κορονοϊό

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Μάρκο πρότεινε στους οδηγούς της Red Bull να κολλήσουν κορονοϊό
Μια... αδιανόητη πρόταση έκανε ο Χέλμουτ Μάρκο στους οδηγούς της Red Bull, καθώς τους πρότεινε να νοσήσουν με κορονοϊό, πιστεύοντας ότι αυτή είναι η ιδανική στιγμή.

Ο Χέλμουτ Μάρκο πριν από κάποιες ημέρες μας έλεγε ότι ο Μαξ Φερστάπεν δεν έχει πάρει ψύχραιμα το θέμα με τον κορονοϊό και έχει πανικοβληθεί περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Από την άλλη ο ίδιος έχει πάρει το ζήτημα της πανδημίας στην... πλάκα και αμφισβητεί την επικινδυνότητά του, ενώ μάλιστα, ήταν ένας από τους ελάχιστους που ζητούσε να μην αναβληθεί ο αγώνας στην Αυστραλία και να τρέξουν κανονικά! Τα... καλύτερα όμως, τα δήλωσε τώρα. Ο Χέλμουτ Μάρκο, πρότεινε στους οδηγούς της Red Bull να κολλήσουν κορονοϊό, για να νοσήσουν τώρα, που κατά την άποψή του, είναι η ιδανική στιγμή.

«Είναι δύο δυνατοί άντρες με πραγματικά καλή υγεία και νέοι. Αυτό θα τους προετοίμαζε και θα ήταν έτοιμοι όταν θα ξεκινούσε η σεζόν. Και θα πρέπει να είναι έτοιμοι καθώς αυτή θα είναι μια πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική χρονιά» είπε ο Χέλμουτ Μάρκο. Στη συνέχεια είπε ότι «οι οδηγοί δεν πήραν καλά την πρότασή του» οπότε και το... σχέδιό του απορρίφθηκε.

Αφού τελικά δεν δέχτηκαν να κολλήσουν κορονοϊό, ο Χέλμουτ Μάρκο πήρε την απόφαση να τους βάλει σε ένα πιο εντατικό πρόγραμμα άσκησης και προπόνησης για τους αγώνες για να είναι έτοιμοι. «Ο Φερστάπεν για παράδειγμα, νομίζω ότι οδηγεί πολύ περισσότερους αγώνες από ότι σε μια αληθινή σεζόν. Είναι συνέχεια στον προσομοιωτή και κάνει πάρα πολλούς αγώνες καθημερινά. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να προπονηθούν. Αν ακολουθήσει όντως μια σεζόν με 15-18 αγώνες, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχει πιθανότητα να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση μέσα στη σεζόν οπότε ο ιδανικός χρόνος για να εκμεταλλευτείς, είναι τώρα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!